11
jul
Seneste opdatering: 11/7-18 kl. 2231
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

At høre “Røde Danny” (Daniel Cohn-Bendit) interviewe Nigel Farage om EU, er meget betegnende for, hvor frontlinjerne over EU går i dag. De gamle marxister (og postmarxisterne ‘de grønne’) er EU’s mest ihærdige støtter, nationalt sindede borgerlige de største modstandere, så der må være noget her, danske Venstre og Konservative er hægtet af.

Men hvad er de ikke hægtet af i årtier? Først opstod DF, fordi de snorksov, så opstod NB, fordi de var gået ind i den evige vinterhvile og skulle behage fantasterne i EU og FN, hvis prioritet mildt sagt ikke er det danske folk. Der bliver folkelig ballade over det nuværende ‘Brexit’ svindel, kan man godt love May: Now even MORE Britons want to leave the EU – an increase of nearly 15% since 2015, survey shows.

Det varer et kvarters tid. Mangemillionæren,“arbejderlederen” Tony Blair, der på kun ni år importerede 4 mio. fra den 3 verden, sprang jeg over. I dag kan man også høre, hvorfor John Cleese forlader England og slår sig ned i Caraibien – som ingen nu kan stave til, og som følgelig skal hedde “Caribien” – på den lille ø Nevis nord for Guadeloupe.

Black Pigeon: China in the Crosshairs of the American Empire

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x