12
jul
Seneste opdatering: 13/7-18 kl. 0741
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sir Christopher Meyer, 74, var travlt optaget med Trump-besøget, så der kan have været et politisk motiv. Politiet hælder til et røveriforsøg, og ambassadøren husker intet. Kommentarerne er temmelig nådesløse som f.eks. “Well done SIR your governments policies have led to this situation, so i have no sympathy for you whatsoever.”

Det er ikke længere kun underklassen, der skal lide under ‘globaliseringen.’ Jeg ville formulere det lidt blødere: “Når ondt skal være, må det hellere ramme de skyldige og ansvarlige klasser.” Nok svage og underprivilegerede har lidt under det farligste samfundseksperiment i min efterhånden lange levetid.

Amerikanere i London advares om at holde en lav profil under præsidentbesøget. AMBASSADOR BATTERED Ex-UK ambassador to USA Christopher Meyer battered by youths at Victoria train station. Foto fra The Times, som er log in. (Der er ingen danske nyhedshits på denne historie i de sidste 24 timer.)

Krav i Innsbruck: Luk EUs grænser

Håller Sverige på att bli isolerat? – Ja, jag skulle nog säga det

EU kunne, hvis de fortsætter som i de sidste mange år, lave Europa om til Afrika allerede i 2040. Det tør de nok ikke, men lur mig, den ‘bløde landing’ bliver, at vi bare til Afrika lidt langsommere. Politik  er forskellige varianter af forkerte og undladte beslutninger. “Når der går politik i den” kan oversættes direkte til “når der går kage i den.”

Vil europæerne skyde på en ivasionsstyrke?

Der er mellem fire og fem milliarder afrikanere i år 2100. Det er det første lille, bitte bløp, vi ser af dem. De kan sagtens stoppes i dag. Værre er det den dag, 10, 20 eller 30 mio sætter over Middelhavet, kan vi så stoppe dem? Hitlers gennem år møjsommeligt byggede ‘Atlandvold’, holdt for en allieret invasion i få timer, nogle steder ikke engang det.

Er europæerne for at overleve villige til at skyde på menneskemasser, der vil i land? Intet tyder på det, vi vælger en anstændig plads på historiens mødding, men det er scenariet, hvad enten man vil eller ej. Vi kan lige så godt beslutte os for overlevelse i dag, som om ti eller tyve år. Afrikas belejring af Europa vil vare de næste hundrede år, og mængden af migranter vil accelerere eksponentielt.

Svenske politikere mener af en eller anden grund ikke, at Middelhavet kan blokeres. De har også krævet mere afrikansk indvandring, men man skal ikke tage det så bogstaveligt, som svenske journalister gør. Hykleri er deres dominerende karakteregenskab. Når de ser, at noget ikke er i fare for at kunne lade sig gøre, kan de ikke dy sig for at paradere deres godhed og skyde skylden for ondskaben på andre. Dette er en refleks, der er iagttaget flere gange.

Man kan se pressekonferencen i Innsbruck med Seehofer og Salvini her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x