13
jul
Seneste opdatering: 14/7-18 kl. 1526
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Terrorstempler U.S.A. det Muslimske Broderskab?

Man mærker sandelig, at der er en ny præsident i det Hvide Hus. I Obamas tid, havde Broderskabet folk, som var bekymrende tæt på præsidenten selv. Også i Sverige finder man Broderskabet nær magtens cirkler. I hele Europa har Broderskabet et vidtforgrenet net af indflydelse. I København står de f.eks. bag Rovsinggade moskeen og talrige andre. I lyset af den opblussede muslimske terror i Europa de tre seneste år, måtte søgelyset uvægerligt falde på Broderskabet før eller senere. Det var et spørgsmål om tid.

Det Muslimske Broderskab mål er som andre jihadister verdensdominans, men de påstår selv, at de vil opnå det med fredelige midler. Vi skulle så at sige alle underkaste os islam frivilligt, efter at have indset, det var til vores eget bedste. Talrige underorganisationer er dog forbundet med vold. I Rusland, Bahrain, Egypten, Syrien, Saudi Arabien og Emiraterne, er Broderskabet nu terrorstemplet. Gør amerikanerne det også, kan det ikke undgå at få vidtrækkende betydning i Europa.

God dokumentation om Broderskabet

Der er flere gode dokumentarer om Broderskabet, bla. norske Walid al-Kubaisis Frihet, likhet og Det muslimske brorskap fra 2010 og denne ret nye franske. Glem ikke Helle Meretes Brix’ moderne klassiker fra 2008, Mod mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa, som nu endda kan læses online. (Se også Designate Muslim Brotherhood as Foreign Terrorist Organization og House Committee Debates Whether Muslim Brotherhood is Terror Organization.)

Og hvad sagde Trump på Chequers (som SVT kaldte ‘Mays landsted’) En udmærket lille opsang til europæiske politikere, desværre meget sent i et destruktivt forløb. Den tåler en indlejring:

Trump: “Immigration is taking over Europe”

Trump får sagt nogle sanheder til den forkølede garde, der skal ligne Europas ledere. Jeg tror mange europæere kan lide ham, og jeg tror ikke de gider læse pressens monotone smædeartikler mere. Journalisterne må bræge for døve øren, og glæde sig over, at de dog bliver betalt for det.

U.S. President Donald J. Trump has told press at the NATO summit on Thursday that he warned the defence union that “immigration is taking over Europe. “I told them today that the EU better be careful because immigration is taking over Europe and I said that loud and clear,” President Trump told a press conference in Brussels, Belgium.

“You see what’s going on throughout the world with immigration. I probably — if not partially — won an election because of immigration,” President Trump said, observing that the issue of mass, uncontrolled migration is inspiring voters in Europe — and the United States — to elect leaders who are tough on border control.

Remarking on the formation of the anti-mass migration Five-Star Movement (M5S) and the League (Lega) coalition in Italy, President Trump said: “If you look at Italy, [Prime Minister] Giuseppe [Conte] won his election on his strong immigration policies.” Trump at NATO: ‘Immigration Is Taking Over Europe’.

Den altid lige salvelsesfulde Theresa May svarer igen: Theresa May praises the ‘fantastic contribution’ made by immigrants as she hits back at Trump’s claims Britain is ‘losing its culture’ because of the influx

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x