13
jul
Seneste opdatering: 15/7-18 kl. 2117
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Nationalekonom Hans Jensevik om den ekonomiska utvecklingen i Sverige. Del 2

(Del 1 er her) –  Jensevik mener, at stormen bliver udløst af økonomien og af den førstkommende lavkonjunktur, og det er når kassen er tom, den politiske sandhed kommer på bordet. Det kan blive dramatisk.

Sverige er pr. indbygger ikke blevet rigere i ti år, og hele velfærdssamfundet er bygget på en tilvækstøkonomi. Hvad sker der så? Velfærden, som svenske socialdemokrater så gerne vil tale om, er under temmelig brat afmontering. Det eneste disse socialdemokrater kan gøre, er at lyve om det eller fuske med statistikken.

Disse to små forelæsninger kan også være  interessante for de danske journalister, der har repeteret Magdalena Anderssons reklametaler. Sveriges rigtige problemer er næppe begyndt endnu. De er kommunale, og de ligger i pipelinen. De der lader sig vælge til Riksdagen til september, er enten meget modige eller  meget uvidende. Her er en ung kandidat, der i hvert fald er det sidste. (Se også: HÅKAN KARLBERG: FÖRAKTAR ELITEN FOLKET?)

Vold og trusler mod 1/3 del af Sveriges læger – hvert år

Først inviterer man 2.3 mio mennesker fra verdens mest voldelige hjørner, og så undrer man sig over, at nogle er voldelige, og at Sverige i al almindelighed er blevet ‘ultra violent‘på blot én generation. Politikken er resulteret i det modsatte af det, man ville opnå.  Unægtelig et begrænset politisk talent.

Det er som at stræbe efter universelle idyl, men plante en verdenskrig. Det er vist godt, at der bliver smidt så mange ud af Riksdagen som overhovedet muligt ved valget den 9 september. Måske kan Sverige nå at undgå sin første krig i 200 år. De nuværende kriminelle, fjolser kan ikke engang løse de problemer, de selv skaber på løbende bånd. De siger, de kan, men hvis hvis man tror på det efter 40 år, så er man simpelthen for dum. 60-70 procent af vælgerne vil tro på det alligevel. De blinde leder de døve mod den kommende nedsmeltning.

Situationen för landets läkare har förvärrats. Läkarförbundet kräver nu åtgärder.Siffrorna kommer från en undersökning Sveriges läkarförbund utfört som ännu inte publicerats. Av de 2 500 läkare som ingått i undersökningen uppger en tredjedel att de drabbats av hot eller våld från patienter under de senaste tolv månaderna.

– Det här är väldigt höga siffror. Det är helt oacceptabel att detta sker, säger Läkarförbundets ordförande Heidi Stensmyren till Sydsvenskan. Hot och våld mot läkare ökar – en av tre drabbade. (Läkarförbundet kräver åtgärder för att få stopp på våld mot läkare.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x