16
jul
Seneste opdatering: 16/7-18 kl. 1025
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

The Nigel Farage Show: Steve Bannon

Det undrer sikkert ikke nogen, at jeg er ret indtaget i den begavede, frække Steve Bannon. Forleden kunne man se ham tørre gulv med det snerpede, globalistiske BBC.  Han er rigtignok, som den arbejderbisse han er, enhver småborlig, europæisk journalists værste mareridt, og så er programmet også en velgørende modgift imod den unisone, europæiske journalistik om Trump. Bannon kommer på min. 24. Min 1:17:00 får Tommy Robinson nogle ord med på vejen.

Ingen stormoskéer i Finland

“Det här är vårt land. Vi har kämpat för det i krig”

Beslutet var väntat, det kunde knappast bli ett annat. I Finland.En av de problematiska punkterna för nämnden var frågan om vilket inflytande eventuella finansiärer kunde få på verksamheten. En annan var frågan om vilka finansiärerna i praktiken skulle vara.

Till skillnad från i Sverige så tänker man i Finland efter före, vilket jag rapporterat om här på bloggen i hundratals texter. På alla områden tänker man efter innan man agerar

En finländsk polis berättade för mig att när polisen informerar asylsökande på mottagningsboenden om vad som gäller i Finland så lägger de till – åtminstone den polisen som berättade det för mig – att:

Det här är vårt land. Vi har kämpat för det i krig och stridit för att vårt land ska vara fritt. Vi kommer aldrig att låta någon annan ta över. Ni har kommit hit för att söka skydd av olika anledningar, ni måste anpassa er till oss och vårt sätt at leva. Annars kan ni inte leva här. Finland. Ingen stormoské i Helsingfors: ”Historiskt enigt beslut”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x