21
jul
Seneste opdatering: 21/7-18 kl. 1947
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU havde med sine umådelige resourcer, ikke nogen fungerende analyse af begyndelsen af folkevandringen over Middelhavet. De kunne blot have læst FN’s demografiske prognoser, det er gratis. Det kan, som Merkel siger, blive begyndelsen til enden for EU, og jeg vil tilføje: Det må man sandelig håbe.

Asger Aamund siger i dag om EU’s menneskeimport: »Danmark ikke har brug for en »syndflod af gedehyrder. Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjertekirurger, holder jo ikke,« siger han og fortsætter:

»De fleste af dem er meget dårligt uddannet, kan ikke engang få et almindeligt job og forventer, at det er en menneskeret, at de kan komme herop og leve af overførselsindkomster, så længe det kan lade sig gøre. Det ser vi resultatet af.«

»Det er jo livslang forsørgelse for mange af dem, og det er en skrue uden ende. Man bliver nødt til at se det som en film og ikke bare et øjebliksbillede, for der kommer flere og flere,« siger Asger Aamund. Nu er syrere den største gruppe ledige udlændinge: »Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjernekirurger, holder jo ikke«

Predicts european civil war as governments are losing control

A leading member of the Belgian right-wing party, Filip Dewinter  of Vlaams Belang, said we could be close to a civil war in Europe. “Lynching, violence and vandalism, the urban guerrilla is portentous,” Filip Dewinter writes on Twitter.

“I think the tensions will only increase,” Dewinter tells Belgian news outlet Sceptr. “What we see is a sort of ethnic underside of society, people who aren’t raised well and who know nothing else other than rioting, violence and vandalism. “We have reached a pre-revolutionary condition in which people separate themselves from society into gangs motivated by radical Islam,” Dewinter says.”

“This form of violence can lead to a civil war if governments lose control and white people revolt.” He adds: “This situation is closer than we think, it could erupt really quickly and large cities will be the battlefields.” Belgian political leader predicts European civil war is near, as governments are losing control.

Filip Dewinter (midten) i EU Parlamentet 2012. Til højre Armando Manocchia, en ven af Oriana Fallaci. I baggrunden skimter man Ned May (Gates of Vienna) og Sabatina James.  © Snaphanen.dk (klik f. helskærm)

Se også:

Bianca Muratagic: Därför är Sverige i ett lågintensivt inbördeskrig

“Lågintensivt inbördeskrig är när du ser mannen som våldtog dig eller mördade någon i din familj promenera på andra sidan gatan utan att någon kan göra något åt saken.” Det talas om Sverigebilden och man märker ord i oändliga krönikor och betraktelser över vår samtid. Och medan priviligierade journalister träter över bokstäver, skjuts det med automatvapen i drive-by-skjutningar, bilar brinner och kvinnor våldtas. Sverige är ett land som idag präglas av otrygghet och oro, oavsett hur bra ekonomin än går enligt internationella mätningar och statistik. Här förklarar Katerina Magasins Bianca Muratagic, som en gång själv flydde inbördeskriget i forna Jugoslavien, vad ett lågintensivt inbördeskrig är, och varför Sverige redan befinner sig i det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x