23
jul
Seneste opdatering: 28/7-18 kl. 1307
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“ØsteuropĂŠerne kommer aldrig til at acceptere en lignende indvandring som vores.”

Jeg henviste til den hollandske udenrigsministers udtalelser forleden, og nu er de ude med undertekster, og der er nogle saftige soundbites, der gĂžr godt i Ăžregangen og renser luften. “ØsteuropĂŠerne kommer aldrig til at acceptere en lignende indvandring som vores.” FortĂŠl det til Juncker og LöfvĂ©n.

Nu har ministeren undskyldt, som om dette var noget, man siger ved en fejltagelse. SĂ„dan er politik, vi ved nu, hvad han mener, han har Ăžjne og tanker i hovedet, og det kan man ikke sige om enhver politiker. Debatten bagefter trĂŠkker ogsĂ„ fronterne klart op: Den vindende (virkeligheden) og taberne – multikulturalisterne. NĂ„r EU toppen har skadet deres eget firma og os nok, vinder virkeligheden. Det betyder formentlig, at EU ikke lĂŠngere eksisterer, men det ligner ogsĂ„ allerede Sovjet i de senere Ă„r.

“Detta vanstyre Ă€r samhĂ€llsfarligt”

Der er lagt op til sÄdan en afklapsning for de gamle partier til september, at jeg ikke engang tror, at opinionen ikke kan blive vÊrre end det, der er vist pÄ grafikken nedenfor. Efter at have ventet i tyve Är, glÊder jeg mig som et lille barn til juleaften til, at nogen endelig fÄr deres retfÊrdige straf. Ikke at jeg har de store illusioner om det enorme oprydningsarbejde, der forestÄr efter valget. Nu er jeg ogsÄ kritiker, ikke cheerleader, og det er langt lettere at ÞdelÊgge end at bygge op. Desuden har de sidste tyve Är lÊrt mig, at de fleste problemer i verden er menneskeskabte. Hvis vi havde fÊrre politikere, ville vi have fÊrre problemer.

Nogle mener, skovbrandene vil gavne regeringen, fordi den slipper for at diskutere for den ubehagelige emner. Jeg tror de fleste, der er informeret over et vist niveau, blot ser endnu et svensk samfundsomrÄde under kollaps. Det kan ikke gavne nogen, der er ansvarlig for det.

NÀr kommer nÀsta kris som politikervÀldet inte kan hantera?

Under de senaste tvĂ„ decennierna har det emellertid blivit alltmer plĂ„gsamt uppenbart för medborgarna att överheten har svĂ„rt att klara de basfunktioner som gör att vi kan tĂ„la deras styre Ă€ven om vi föraktar dess representanter. Överhetens dĂ„liga handlag anades generellt men blev sĂ€rskilt tydligt i samband med vissa bemĂ€rkta hĂ€ndelser.

Att skolan sköttes illa anade folk hela tiden men sĂ„ kom den klantiga hanteringen av Estoniakatastrofen, det minst lika klantiga hanterandet av tsunamikrisen och debaclet i samband med skogsbranden i VĂ€stmanland Ă„r 2014. Vid varje tillfĂ€lle, oberoende av vilka partier som varit ansvariga, har politikervĂ€ldet lovat bĂ€ttring och lĂ„tsats utreda och Ă„tgĂ€rda, men i praktiken har inget visat sig fungera. I stĂ€llet har ”utmaningarna” förblivit ”utmaningar”. (Hanteringen av migrationen orkar jag inte ens beröra. DĂ€r har politikervĂ€ldet lyckats inbilla medborgarna att det sedan Ă„r 2015 vidtagit effektiva Ă„tgĂ€rder. Detta Ă€r enligt min uppfattning ett falsarium, men det Ă€r en annan historia.) Till slut förlorar medborgarna sitt milda överseende med politikervĂ€ldet och blir vreda.

Oron kommer nĂ€rmare. SkogsbrĂ€nderna Ă€r pĂ„ allvar. Nu Ă€r det inte lĂ€ngre smĂ„ grupper, till exempel svenskar i utanförskapsomrĂ„den, som drabbas av konsekvenserna av politikervĂ€ldets förvirrade och ogenomtĂ€nkta – eller egennyttiga, men det Ă€r överkurs – beslut. Nu utsĂ€tts alltfler och alltfler inser plötsligt att detta vanstyre Ă€r samhĂ€llsfarligt. NĂ€r och var kommer nĂ€sta kris som politikervĂ€ldet inte kan hantera? Man kan inte lagligt döda djur som hotas av svĂ€lt? Maten tar slut pĂ„ ICA? Elen slutar fungera? SKOGSBRÄNDERNA ÄR NOG SISTA SPIKEN I KISTAN FÖR POLITIKERVÄLDET

Se ogsÄ: Svidande kritiken mot svensk krisberedskap

YOUGOV I JULI: S OCH M PÅ KATASTROFNIVÅER

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x