24
jul
Seneste opdatering: 25/7-18 kl. 2203
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Indvandringen er et politisk diktat uden moralsk, folkelig legitimitet

I går myrdede pakistaneren Faisal Hussain en otte-årig pige og en 18 årig kvinde i Toronto og sårede et dusin mennesker. For fire dage siden angreb en iraner en bus i Lübeck og sårede 14. Motivet “er stadig ukendt, og han undersøges psykiatrisk.” Vi er udmærket klar over, at for de skyldige politikere, må motivet ikke være islamisk. Ikke for at beskytte islam, men for at beskytte dem selv.

De er i fuld fart væk fra deres ansvar, som det bliver tungere og tungere, og de ved godt, de hæfter 100 procent. Alle ved, masseindvandringen er et politisk diktat uden moralsk, folkelig legitimitet. Kommer det til et endeligt opgør om den, vil 80 procent af alle politikere befinde sig på den forkerte side af en front. Det kan blive begrænset sjovt.

Den stigende gruppe pårørende og efterladte har krav på noget ærlighed, og får de den ikke nu, er det ikke ret tænkeligt de beder pænt om den om ti år. Om Toronto-terroristen skriver Ezra Levant:

I’m curious how the name of the Toronto shooter was withheld for a day, and the moment it was released, a Muslim reporter at the CBC state broadcaster issues an official statement from “the family” — that he was mentally ill, nothing to do with Islam. It’s probably nothing.

Venner siger dette om ham. Ikke den typiske psykotiker, og så surfede han på ISIS websites:

“He had a million-dollar smile. He was very upbeat and happy whenever I saw him,” Sukhera said, adding that Hussain “seemed fine.”

Det viser sig nu, at familiens forsvar for morderen, der hævder sindlidelse, er forfattet af en spindoktor med forbindelse til Det Muslimske Broderskab.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x