25
jul
Seneste opdatering: 25/7-18 kl. 2245
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Opskriften på konflikt

Man ser, at i et normalt demokrati med normale partier, ville de to største – SD og S – danne en komfortabel flertalsregering, og så var den potte ude. Men da S først skal æde et helt skab af sine egne hatte, vil det næppe ske. Uanede komplikationer forestår, før end Riksdagen bare kan fungere for halv kraft. De kan holde ferie indtil da, Sverige ville have godt af tre år uden en regering. Belgien havde ingen regering i 589 dage, og ingen savnede den.

Sverige nærmer sig mere og mere, hvad jeg forudså og skrev for 14-15 år siden: “Sverige vil få en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand. Opskriften på stensikker konflikt.” Man skal være svensk politiker eller akademiker, for at den kommende konflikt kommer bag på én.

Det bliver en permanent, svensk krisetilstand, den er 100 procent menneskeskabt, aldeles udnødvendig, og det kunne have været udgået en minimal vågenhed og tankevirksomhed. 68-generationen har rejst sig selv et minde, der vil stå i al evighed, og lur mig om krise ikke en dag bliver til krig. Lad mig skrive det helt ud: 68-generationens arv bliver Sveriges første krig i 200 år. Hvornår? Fra om tyve år og ud i al evighed. Den vil have en start, men ingen ende, og den vil kun have tabere.

Præmis for grafikken: At de mange institutter måler med samme præcision som ved valget i 2014.

Sommarpratare – Karl Olov Arnstberg

Professor i etnologi Karl Olov Arnstberg i en alternativ, personlig radio-sommertale. Han berører blandt andre ting et alt for underbelyst emne: Masseindvandringen splitter ikke bare folk og samfund, den – især i Sverige – har splittet venner, kolleger, ægtefæller, børn og forældre og familiemedlemmer helt fatalt, og ikke mange er villige til at tale om det. Arnstberg er. Det er selvfølgelig i EU s interesse, at ‘dele og herske,’ men hvordan kan det være i nationale politikeres? Deres skyld vejer tungere  for hver dag, der går.

Karl Olov Arnstberg är på jakt efter sig själv i sitt sommarprat. Hur blev han egentligen som han blev? Han berättar naket och personligt om sin uppväxt, om sin far och om sin skilsmässa. Och vad gör man om man inte kan backa? Hør det her, 39 minutter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x