25
jul
Seneste opdatering: 25/7-18 kl. 2245
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Opskriften pÄ konflikt

Man ser, at i et normalt demokrati med normale partier, ville de to stĂžrste – SD og S – danne en komfortabel flertalsregering, og sĂ„ var den potte ude. Men da S fĂžrst skal ĂŠde et helt skab af sine egne hatte, vil det nĂŠppe ske. Uanede komplikationer forestĂ„r, fĂžr end Riksdagen bare kan fungere for halv kraft. De kan holde ferie indtil da, Sverige ville have godt af tre Ă„r uden en regering. Belgien havde ingen regering i 589 dage, og ingen savnede den.

Sverige nĂŠrmer sig mere og mere, hvad jeg forudsĂ„ og skrev for 14-15 Ă„r siden: “Sverige vil fĂ„ en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand. Opskriften pĂ„ stensikker konflikt.” Man skal vĂŠre svensk politiker eller akademiker, for at den kommende konflikt kommer bag pĂ„ Ă©n.

Det bliver en permanent, svensk krisetilstand, den er 100 procent menneskeskabt, aldeles udnÞdvendig, og det kunne have vÊret udgÄet en minimal vÄgenhed og tankevirksomhed. 68-generationen har rejst sig selv et minde, der vil stÄ i al evighed, og lur mig om krise ikke en dag bliver til krig. Lad mig skrive det helt ud: 68-generationens arv bliver Sveriges fÞrste krig i 200 Är. HvornÄr? Fra om tyve Är og ud i al evighed. Den vil have en start, men ingen ende, og den vil kun have tabere.

PrÊmis for grafikken: At de mange institutter mÄler med samme prÊcision som ved valget i 2014.

Sommarpratare – Karl Olov Arnstberg

Professor i etnologi Karl Olov Arnstberg i en alternativ, personlig radio-sommertale. Han berĂžrer blandt andre ting et alt for underbelyst emne: Masseindvandringen splitter ikke bare folk og samfund, den – isĂŠr i Sverige – har splittet venner, kolleger, ĂŠgtefĂŠller, bĂžrn og forĂŠldre og familiemedlemmer helt fatalt, og ikke mange er villige til at tale om det. Arnstberg er. Det er selvfĂžlgelig i EU s interesse, at ‘dele og herske,’ men hvordan kan det vĂŠre i nationale politikeres? Deres skyld vejer tungere  for hver dag, der gĂ„r.

Karl Olov Arnstberg Àr pÄ jakt efter sig sjÀlv i sitt sommarprat. Hur blev han egentligen som han blev? Han berÀttar naket och personligt om sin uppvÀxt, om sin far och om sin skilsmÀssa. Och vad gör man om man inte kan backa? HÞr det her, 39 minutter.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x