26
jul
Seneste opdatering: 28/7-18 kl. 2306
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Alt er samlet i ét brændpunkt

Jeg har det med temperaturer ligesom med dufte. De fører mig ud på rejser i tid og sted, jeg behøver ikke forlade min landsby midt i det hele. Faktisk vil jeg helst ikke. Jeg går fra min kølige lejlighed ud i en mur af varme, og tilbage igen. På den korte tid, har jeg været i Kandestederne 1956, i Paris og New York 1965, i Beirut og Valetta i 1969, i Hong Kong 1971, i Singapore, Bangkok og Kuala Lumpur 1973, i Trieste 1980, i Split og Rom i 1986, i Vicenza, Padua og Firenze i 1995. Hvorfor skulle jeg rejse nu, når duften af verden er lige her? Alt er samlet i ét brændpunkt. © Snaphanen. dk, klik for helskærm.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x