27
jul
Seneste opdatering: 28/7-18 kl. 1502
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Marielyst Strand i går aftes. Her holdt Franz Kafka ferie i sommeren 1914 få uger inden Europas store blodbad brød ud. Han havde skrevet “Dommen” året før og besluttede sig under opholdet til at blive forfatter og flytte til München. Det sidste kom krigen på tværs af. Forfatter blev han, kun i ti år, men mere skulle han ikke bruge for at skrive sig ind i verdenslitteraturens elite.  Et andet geni, Søren Kierkegaard, brugte bare tolv år. Se hvilken uhyre mængde her. De blev hhv. 40 og 42 år gamle.  – Mobilfoto © Snaphanen.dk. klik for helskærm.

af Henrik M. Jensen

‘Islamhaderen’ Thomas Maul og venstrefløjens krampagtige omgang med islam

Da venstrefløjen efter kommunismens fallit i Østeuropa skiftede den religionskritiske marxisme-leninisme-maoisme osv. osv. ud med humanisme og multikultiisme, blev den hidtil så fordømmende holdning til religion afløst af en for socialismen fuldstændig fremmed underdanig holdning til muhammedanismen – en religiøst baseret ideologi, som har rod i en dybt reaktionær feudalistisk tankegang, der har stået i stampe siden 700-tallet og som er en hån mod alt, hvad socialisterne har stået for.

Dermed nåede den danske venstrefløj et nyt lavpunkt i sin udvikling. Efter gennem årtier at have vendt det blinde øje til den undertrykkelse, der fandt sted i Østeuropa lige syd og øst for Danmarks grænser, sank den dybt ned i et knæfald for en religion, som Marx ville have kaldt “Opium for folket”.

“Venstrefløjen vil søge trøst hos Muhammed”

Så det gik delvist som den tidligt afdøde danske teolog og debattør Jørgen Thorgaard forudså i 1989 efter “Murens fald”: Når de venstreorienterede ikke længere kan klynge sig til Marx, Engels m.fl., vil de søge trøst hos Muhammed.

Lignende tendenser er set andre steder i Vesteuropa, men i Tyskland er der sket en udvikling i modsat retning.

I Leipzig findes en forening, “Conne Island”, som iflg. hjemmesiden er “centrum for venstrefløjs-, ungdoms-. pop- og sub-kulturer”. Her blev der i juni i anledning af Israels 70 år holdt et foredrag, “Zur Kritik des islamischen Antisemitismus und seiner Bagatellisierung” (Kritik af den islamiske antisemitisme og dens bagatellisering) – en titel, der i sin form kan bringe mindelser om halvfjerdsernes “frankfurterskole” og dens århusianske aflægger.

Indholdet ville dog kunne få venstreradikale filosoffer til at hoppe i hængekøjen, for det karakteriserede islam, som en menneskefjendtlig ideologi, og kritiserede dem, der undlader at kritisere islam.

“Er menneskerettigheder universelle, må de også gælde indvandrerpiger og -kvinder.” lød det fra talerstolen, og samtidig lød der ros til AfD: “Afd er eneste pro-israelske og antimuslimske parti i Tyskland”.

Islamhaderen Thomas Maul

Foredragsholderen Thomas Maul, der stolt kalder sig “islamhader”, er en kendt venstrefløjsforfatter med udgangspunkt dels i de “Antideutsche”, en bevægelse, der har taget et opgør med den traditionelle venstrefløjs forherligelse af autoritære regimer som Kuba og diktatorer som Stalin, samt i “Bahamas”, et tidsskrift grundlagt i 1992 som drager paralleller mellem islamisme, fascisme og nationalsocialisme, og som kritiserer venstrefløjens krampagtige omgang med islam.

Mauls foredrag har naturligvis ført til ballade og krav fra dele af venstrefløjen om boykot af den venstreorienterede forening. Hermed er venstrefløjens islam-dilemma stillet til skue, et dilemma som blev meget tydeligt i 2016, hvor asylansøgere kunne komme til arrangementer i Conne Island for kun 50 cent. Det udnyttede de i stor stil, hvilket førte til, at der blev begået seksuelle overgreb under arrangementerne – så mange, at kvinderne begyndte at udeblive fra foreningens arrangementer.

Socialister har det svært med islam

På det seneste har en engelsksproget turismerapport vist, at Danmark kan gøre mere for at tiltrække turister fra muslimske lande. Og straks går folk fra den hjemlige venstrefløj, Nico Grünfeld og Henning Hyllested, ud og forlanger, at turistbranchen straks skal rette ind med bederum, halalslagtet kød osv.

At kulturborgmesteren og halal-hippien fra det poppede Alternativ går forrest var at forvente, men Hyllested fra Enhedslisten? Partiet med rødder i Marx, Lenin, Trotzki og deres religionskritik.

Engang var religion “opium for folket”, nu er islam blevet halal for “enhedskommunismen”.

Die Welt: Warum ein Islamhasser zu Gast bei Linken ist.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x