29
jul
Seneste opdatering: 31/7-18 kl. 1252
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige er landet, der kører uden sikkerhedssele: “Samfundets grundlæggende sektorer ophører med at fungere.”

Og så er sikkerhedsselen (bilbältet) endda en svensk opfindelse. Hær, politi , retsvæsen, sygehusvæsen, skole – eller tag for eksempel fødevareforsyningen og manglen på lagre i en krisetid: Sverige vil opleve hungersnød efter en uge, og være overladt til fisk, bær, jagt, hvis ikke fødevarehjælp kommer ind fra udlandet. Sverige er et arktisk land, allerede med flere indbyggere end det kan bære.

Danmark producerer levnedsmidler svarende til seks gange eget forbrug, Sverige producerer knap halvdelen af sit fødevareforbrug. Eller tag det ikke eksisterende beredskab til brandbekæmpelse, de  penge er også brugt på såkaldte ‘asylsøgere,’ hvoraf en brøkdel har asylgrund. Den svenske mediepolitiske elite kunne ikke køre en mindre slikbutik med overskud.: Tino Sanadaji: Kostnaden per dygn för asylmottagande mer än två brandflygplan.

Formummet ‘ny-dansker’: “Jeg troede vi levede i et frit land”

For Frihed fejrer burkaforbuddet med en demonstration: Onsdag d. 1. august Kl. 17.30

Deutsche Welle er på det ydre Nørrebro ved Højbanen (mine fotos) for at undersøge burka-niqab-forbud, endnu et af politikernes forsøg på at afbøde virkningen af egne fejltagelser. Problemet er selvfølgelig, at folk der vil rende sådan rundt, slet ikke skal befinde sig i Danmark. Deres masseimport af islam er en gigantisk, historisk fejltagelse, og en større og større sikkerhedstrussel og milliardudgift.

Der er kun én løsning: Repatriering. Alt andet er lapperi og ophobning af flere, tunge problemer, og det er at opføre et uhæderligt teater for den danske befolkning. Vi skal tro, islam kan integreres. Det kommer aldrig til at ske for en meget stor gruppe, og til slut ender det i vold, som det har gjort med islam i 1400 år. Deutsche Welle tangerer neutral rapportering, Guardian og New York Times har været ren venstrefløjspropaganda mod Danmark.

Denmark’s parliament has passed a ban on wearing clothes in public that conceal the face.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x