31
jul
Seneste opdatering: 31/7-18 kl. 1633
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En pianolærerinde fra Brooklyn og andre pianister

Den legendariske DR journalist Flemming Madsen havde tinnitus. Det var dengang DR ansatte store personligheder. For tiden er der, hvis jeg skal tro hvad Ole Hyltoft fortalte mig for nylig, ingen i ledelsen, der har meget begreb om journalistik. Det er DJØF ere, og chefen er jurist. Madsen fortalte, at han sov med radioen stående på en serbokroatisk station som lindrende støj. Jeg har også tinnitus, så jeg hører meget musik. Jeg er så heldig, at teknikken har muliggjort at jeg kan sidde i en københavnsk park og høre min yndlingsmusik. Selv hvis jeg har glemt hovedtelefonerne.

“Ett Sverige för vuxna”

Det er blandt andre SR’s Erik Schüldt, hvis faglige og endda poetiske egenskaber er helt åbenlyse. Dansk P2 kan jeg ikke bruge til noget. Om natten hvor jeg skal bruge det, er det en blanding af pop-klassisk tyndet ud med bossa nova og easy listening, fordi P2 åbenbart ikke tror, den klassiske europæiske musik fra år 1100 til år 2000, som er beundret over hele verden, kan bære igennem uden at trætte lytterne.

Så den står på tysk og svensk radio, for Tyskland er som bekendt “ett Sverige för vuxna.” (Hør også Dinnersteins berømmede fortolkning af Goldberg variationerne, en feminin videreudvikling der står i en vis gæld til Glenn Goulds endnu mere berømte.)

“Flerkoneri er helt almindeligt i Danmark”

Sådan kan en muslimsk mand i praksis blive til tyve muslimer, og de dumme ‘kuffar’ betaler for deres egen kolonisering:

»Kvinderne siger, at det er helt almindelig praksis. Kvinderne mener, det er mandens ret ifølge islam. Men emnet er tabuiseret, for kvinderne skammer sig, når manden tager en anden kone. Især hvis det sker, selv om kvinden er rask og godt kan stå til rådighed for sex. Ifølge kvinderne må en mand tage endnu en kone, når den første ikke er i stand til at leve op til sine pligter som hustru,« forklarer Ina Jensen.

Selv om nogle kvinder ikke accepterer at være en blandt flere koner, kan de være fanget i ægteskabet, fordi manden nægter at lade sig skille.

»I nogle tilfælde har manden en magt, der gør, at han kan sige: »Det kan godt være, du synes, vi er skilt, men jeg kommer lige en gang imellem og kræver min ægteskabelige ret, selv om jeg bor det meste af tiden med en anden kvinde, som jeg også har et barn med.« Det er der nogle kvinder, som må leve med,« siger Anika Liversage. Flerkoneri praktiseres blandt muslimer i Danmark: »Kvinderne siger, at det er helt almindelig praksis« (log in)

En DR ansat tror ikke på historien

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x