1
aug
Seneste opdatering: 2/8-18 kl. 0059
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvad Murray hentyder til, er den politiske udvikling i Østeuropa, Østrig, Italien og snart i Sverige. Nej, den burde virkelig ikke komme bag på nogen, og alligevel virker svenske politikere og medier som taget på sengen. De har givetvis nogle kneb i baghånden til, når valgkampen går igang inden længe, men dette er kun begyndelsen på et langstrakt mareridt for dem, som ingen ved, hvor ender. Jeg tænker på valgene i 2022 og i 2026. Personligt håber jeg da, svenskerne vil forfølge de hovedskyldige for den vidtgående ødelæggelse af Sverige til verdens ende. Bare de begynder med overskurken Fredrik Reinfeldt.

Siden Douglas Murray var i Danmark  for ti år siden, forudseende inviteret af Trykkefrihedsselskabet, er han fortjent blevet verdensberømt. Han skulle have været her i september, men det er nu udskudt til november. Han er en travl mand.

Lentissimo – stadig hedebølge

Gårdsdagen var 33 grader varm, natten er 23 grader. Jeg sidder nøgen og drikker vand i litervis. Jeg træffes mest på Facebook og Twitter, som jeg kan betjene ude i byen. Det er også meget velkomment for en gangs skyld ikke at skulle mene noget videre. Fotos © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Cinemateket viser film på Kongens Haves afsvedne plæner.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x