2
aug
Seneste opdatering: 5/8-18 kl. 0031
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Der bliver ingen smeltedigel. Vores land og vores kultur vil blive knust. Vesterlandet skal ødelægges”

Ingrid Björkman blev känd för allmänheten genom debattartiklar i början av 90-talet där hon ifrågasatte invandringen. Svenska Dagbladet hade en serie artiklar sommaren 93 där hon medverkade. Hon berättar att det fortfarande var möjligt att debattera dessa frågor men bara något år senare blev det locket på.

Det er fantastisk, at SWEB-TV får dette interview i kassen med den 92-årige. Ingrid Björkman. Hun er en svensk ‘litteraturvetare och filosofie doktor i litteraturvetenskap.’ Hun blev blandt andet på grund af sit mangeårige kendskab til Afrika, en en Sveriges første indvandringskritikere sammen med skikkelser som Jan Milld og lægen Eva Bergqvist.

Jeg har truffet hende til møder gennem årene siden 2005, og jeg havde kontakt med hende, da jeg for elleve år siden fik tilladelse til at lægge Exit Folkhemssverige : en samhällsmodells sönderfall online.

Da kunne man stadig tro på, at det svenske politiske vanvid havde en fornuftens grænse. Ikke længere. Når politikere kan ødelægge et land til den grad, de har gjort, så kan og vil de gå hele vejen. De 75 procent af svenskerne, der ikke vil stemme imod dem, får anledning til at fortryde, og det varer næppe længe. De svigter deres land og deres egne børn kapitalt.

25 procent Sverigedemokrater vil ikke redde svenskerne og deres land

Idag ved vi, man må skifte over halvdelen af Riksdagen ud først, og det har først 25 procent af de svenske vælgere opdaget 43 år efter at Olof Palme lod Riksdagen vedtage, at Sverige skulle være ‘mångkulturelt.’ Tidspunktet er – med 28 procent af fremmed herkomst i Sverige – nu kommet for svenskerne, at overveje om de vil miste resten og formentlig også gøres til flygtninge af de politikere, de maschochistisk stemmer på. 25 procent Sverigedemokrater vil ikke redde dem.

For os, der var med fra slut 90 erne, er det næsten morsomt at høre Bjørkman beskrive det ikke eksisterende debatklima i Sverige dengang. Faktisk blev det værre siden fra slut -90 erne helt op til 2015. En regulær revolution gik ukommenteret hen i årtier. –  Støt det fantastiske SWEB-TV med lidt bidrag.

Den seneste meningsmåling fra i går – pænt, men ikke nok

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x