2
aug
Seneste opdatering: 2/8-18 kl. 1917
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Nyheden tikkede ind i morges netop som jeg forlod ‘kontoret’. Jeg vil indhente det forsømte i denne post. Man ser, at det er en afmagret Tommy Robinson, der har tabt adskillige kilos vægt på kun to måneder (!)

Til de politikere og myndigheder, der farer frem på¨denne måde, må man sige: “I har ikke bare egenhændigt plantet en dyb, langvarig konflikt i vore lande, I har også stillet jer på den modsatte side af jeres folks, den dag jeres kolde krig måtte blive varm. Tænk lige den tanke til ende. – Bruce Bawer skriver: Freedom for Tommy Robinson. Middle East Forum skriver: Tommy Robinson Free – MEF Heavily Involved.

Tommy Robinson’s shocking prison treatment

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x