2
aug
Seneste opdatering: 3/8-18 kl. 1132
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“I Was Kept in Solitary Confinement 23.5 Hours a Day, Excrement Pushed Through Windows”

Se ham også på FOX TV. –  Engelsk MSM – og jeg ved ikke engang, om Guardian er værst – lyder sådan her: #FreeTommy – the making of a far-right English ‘martyr’, Far right activists welcome Tommy Robinson’s release, BBC backlash: Listeners ‘switch off in DISGUST’ as Radio 4 ‘normalise’ Tommy Robinson.

 Det må være en trøst, at almindelige mennesker har skænket ham en mindre formue: Tommy Robinson has received £20k in Bitcoin since he was jailed as support for ex-EDL leader rockets online.

Mange MSM-journalister har alt for høj en gage for at være lønnede, politiske aktivister. 167.000 DKK skal være Tommy velundt. –  Hør også BBC 5’s interview med Ezra Levant. Hør en journalist, der er gået hjem og har spurgt sig selv, om han turde sende det.

Martin Henriksens tale til For Frihed

Højreorienterede For Frihed hylder burkaforbud: »Vi kæmper de undertrykte muslimers kamp« skrev Information. Politiken er sig selv lig: Henrik Marstal:Burkaforbuddet har gjort Danmark lidt mindre. Den er online, så man kan le eller græde over den hele.

Marstal er mig bekendt Danmarks eneste mandlige feminist, ligesom Poul Borum var Danmarks eneste 60-årige punker. Der er dog den litterære kvalitet til forskel. På 717 dårligt skrev ord, finder man én tanke: At vi ikke er feministiske nok. Den slags har vi heldigvis popmusikere fra Esbjerg til (Genusvansinnet). Som modgift kan man indtage Kasper Støvrings Burkaforbuddet for og imod (men mest for).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x