11
aug
Seneste opdatering: 12/8-18 kl. 0104
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fælles metro med det ‘multikulturelle’ fallitbo Malmø? Drop det!

AfS samler begejstring over, at 500 000 skal repatrieres, og AfS taler rigtignok om at stille Fredrik Reinfeldt for en rigsret, hvilket er almindelig sund fornuft, men der skal altså lige være flertal for det i Riksdagen først, og hvornår bliver der det? Det er ikke lige rundt om hjørnet. Der er 2.3 mio. fremmede i Sverige  idag, og de forøger sig eksplosivt. Hvor længe endnu vil svenskerne overhovedet bevare den politiske magt i landet?

Svenskerne er efter al sandsynlighed stillet over for et fait accomplit, og selv i dag i 2018 har kun tyve procent af de svenske kvinder bekvemmet sig til at stemme imod det om en måned. Dags dato ved vi intet om, hvorvidt et svensk Sverige vil overleve, og vi får det ikke at vide de første 30-50 år.

Sverige vil forblive en destabiliseret sikkerhedsrisiko i flere generationer fremover

Dette skal deres naboer have in mente inden man bliver alt for begejstret over et kommende valgresultat. Sverige vil forblive en destabiliseret sikkerhedsrisiko i flere generationer fremover. Frank Jensen skal glemme alt om en fælles metro med Malmø. Ideen er en dødssejler endnu inden det første spadestik er udført. Lad os vende tilbage til det, når vi ved om der findes et Sverige eller ej, nemlig om to-tre generationer.

Inden da skal vi ufattelige mængder ballade og blodsudgydelse igennem, så sandt som politik overvejende handler om at administrere tidligere dumhed og inkompetence. I tilfældet med hundredetusindvis af volds- og voldtægtsofre er det interessante for undertegnede selvfølgelig, hvor stor befolkningens overbærenhed er med de skyldige, politiske ulykkesfugle. Det er livets drama, der  udspiller sig hver eneste generation: Forøverne og ofrene, og det leder frem til det svenske, meget hyldede ideal: Rättvisa.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x