14
aug
Seneste opdatering: 15/8-18 kl. 1710
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bryssel har gjort sig til fortaler for ubegrænset, illegal indvandring til Europa. Frankrig kan være på  vej mod borgerkrig

Jeg har ikke tal på de gange, jeg har været i Paris. Første gang var med mine forældre i 1957. Jeg har også boet der tæt på den store moské fra 1926 ved Sorbonne, hvor jeg fik mine tyrkiske bade uden at jeg opfattede islam som noget udover det vanlige. Det var i 70’erne, da var det det heller ikke, som Lee Kuan Yew bemærkede, som jeg også har været så privilligeret at leve under,  sagde. En leder af sandt statsmandsformat, og ikke udpræget demokrat, hvilket er en kritik af demokratiet, ikke af Lee Kuan Yew.

I dag diskuterer jeg med mine nærmeste, om vi virkelig vil til Paris endnu engang. Jeg tror ikke det bliver til noget. Frankrig er i en tilstand, der kun er lidt mindre fatal end Sverige. Forbryderne sidder i EU kommissionen og deres såkaldte grænsebevogtning. EU er blevet til en eksistentiel trussel mod Europas nationer, og danske EU tilhængere skylder os alle et svar på, hvorfor de støtter denne højtlønnede globalistklub, der målrettet går efter at nedlægge vores nation. En af de ældste i verden.

Hvis man vil opløse en nation, opløser man først folket. Uden et folk, ingen folkelig vilje, og det er det ønske storfinansen og den mere ekstreme del af venstrefløjen har til fælles. Men hvad foretager såkaldt borgerlige partier sig på den galej? Er der bare til fals for dem, med de virkelig mange pengeOAN er et konservativ, amerikansk kabel-TV.

The Strange Death of Europe in Australia

Trykkefrihedsselskabet identificerede tidligt Douglas Murray, der kommer til København igen i år, i november, så vidt jeg ved. Han er siden sit første besøg for ti år siden, sejlet op som en af de allervigtigste stemmer i Vesten. Jeg glæder mig til at se og høre ham igen, og måske er MSM ligefrem til stede ved foredraget. Måske kommer han endda i DR Deadline, hvis de tør være en lille smule ajour.

“People in politics, who made really bad decisions”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x