15
aug
Seneste opdatering: 15/8-18 kl. 2139
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi ser hela vårt samhälle gå i graven. Det är ni, som är demagogerna”

Jeg må gentage, hvad jeg har sagt nedenfor om nationalisme kontra patriotisme. Jeg anerkender, at ‘nationalisme’ har en anden betydning i Sverige, det er bare ikke min og ordbøgernes. Jeg tolker det som en miljøskade på samme måde, som at ‘kapitalisme’ ikke er en isme i stil med alle andre ismer, det er kommunisters fordømmende sprog for det frie marked, som er trængt ind i vores sproglige DNA.

Vi har gjort politiske modstanderes sprog til vores eget, og hvis det ikke er os bevidst, er det værst for os selv. “Det svenske, politiske sprog er et bedrageri.” Mon ikke lige? Den politiske kamp er en sproglig kamp, og svenskerne  har indtil videre tabt den helt ad Helvede til.

Det er blevet en anelse bedre siden SD kom i Riksdagen i 2010, men der er langt igen for det frie ord. Demokrati er grundlæggende en fremmed styreform i Strindbergs Asien. Den falder ikke naturligt, der er altid nogen, som ved bedre end pøblen på trods af deres egen massive inkompetence.

I et demokrati havde det været undgåeligt

Det er derfor, Sverige har måttet opfinde en demokratiminister som følge af deres grænseløse hykleri og selvbedrag. Hvis du vil blive til noget i svensk politik, skal du være mentalt  kriminel alternativt meget forhenværende eller myrdet som en Palme eller en Kjell-Olof Feldt, der har skrevet nogle hæderlige ting, efter at han blev olding og prostatapatient.

Men Sverige er ikke noget demokrati. Det har det ikke været i de 50 år, jeg har kendt det. Overklassen forærede landet væk, og folket blev aldrig spurgt. Nu kommer regningen, og den bliver givetvis temmelig voldelig. Mange mennesker kommer til at dø, udover de tusinder af svenskere, der allerede har mistet livet til ‘multikulturen.’ (I 2005 var det 500, idag må dødsofrene være pænt over det dobbelte.)

I et demokrati, havde det været undgåeligt. Som det har været, er det ikke. Vi skal berede os på en tragedie. For tyve år siden, troede jeg den kunne forebygges. I dag ved jeg, at man ikke kan skåne nogen fra noget. Vi der har dokumenteret det i årtier, kan ikke andet end at beskrive det. Enhver anden ambition er indbildning, og indbildning er rigtignok essencen i politik.

Svenske medier eksisterer, for at beskytte dem, der financierer dem

Hovedsageligt fordi de statsstøttede medier er deres modstander. Svenske medier eksisterer, for at beskytte dem, der financierer dem. Enhver anden forestilling er mere naiv, end politiet tillader. Det er derfor, Sverige har Europas mest omfattende, alternative presse, for selv i Sverige er der en søgen efter sandhed og virkelighed. Den svenske alternative presse, vidner om, at svenskerne ikke er spor mere ‘dim-witted’ end alle andre.

Villy Sørensen sagde, at sproget altid ved mere end vi  selv gør. Der ligger en erfaring lagret, som enkelt individer tit har glemt, især hvis de kritikløst tager hvad som helst i munden. Derfor bruger jeg også ofte Online Etymology Dictionary i et forsøg på at komme ajour med mine ord. Det er formentlig en jagt uden ende, men viljen ser Vorherre på,  og muligvis andre, der er én mere venligt stemt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x