16
aug
Seneste opdatering: 17/8-18 kl. 0438
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Hvor er Sverige på vej hen?”  Det har jeg vidst i mange år.

Dette er langt bedre og sandere end noget, du kan se på nogen vestlig TV-station. Det er meget velgørende at se verden fra et andet perspektiv end fra Obama, Clinton, Globalist, Bryssel, Soros-slængets. Kort sagt, end fra samtlige svenske og danske og Vesteuropæiske mediers.

Statsministeren spurgte: “Hvad Fanden har I gang i?” Den ulykkelige ældre mand i Gøteborg spørger: “Hvor er Sverige på vej hen?” Det kan jeg godt forklare dem begge efter at have betragtet den eskalerende situation i nærbillede i over 30 år.

Sverige er på vej i krig.

Det foregår rigtig nok i slow motion, lige til den dag, det bliver skarpt alvor. Alle de nødvendige forudsætninger er ved at være på plads, som både en svensk officer forudså i 2008 og en svensk libanser gjorde i Sveriges väg mot katastrof. og Sverige er som Libanon om 20 år. Enhver advarsel har været aldeles forgæves.

Som Jespersen og Pittelkow skriver i dag: “Sverige er et samfund, der synes ude af stand til at korrigere den fatale kurs, som landet er slået ind på.” Sveriges rigtig alvorlige problemer er således slet ikke begyndt endnu. Fremtiden er mord, og de er ikke engang rigtig forskrækkede over det endnu. De er paralyserede som et rådyr i en lyskegle.

Etniske low-tech-terrorister. “Lad os lege, vi ikke ser det, vi ser”

En gammel læser formulerede det kort: “I starten troede jeg, du var alarmist. Nu ser jeg, du havde ret.” I Sverige foregår der et stadig sælsommere mummespil. Det hedder “Vi lader allesammen som om, vi ikke ser det, vi ser. Give os en behagelig løgn. Hvis du siger sandheden, er du et ondt menneske.”

Jo værre det skrider frem med Sverige, desto mere efterspurgt bliver sandheden som vare, og jo mere primitive forsøg vil blive gjort, for at kvæle den. Svensk censur var allerede grov for tyve år siden. For en dansker var den noget af et chock. Nu får vi se, hvordan den klarer sig ude på verdensmarkedet. Foreløbig er den trængt noget tilbage af det frie ord, der endnu hersker udenfor Sverige.

Utroligt at også danske journalister spillede med. Forstår de overhovedet svensk? Et pinefuldt besøg på P 1 Orientering i dag, gav mig den tanke. De havde store problemer med bare at udtale navnet på den by, hvor de var taget hen for at interviewe den lokale kommunist.  At det var etniske terrorister, så vi med gode kilder og sprogkundskaber allerede samme dag.

Tror svenskerne deres egne øjne, eller tror de politikere og medier?

Der blive ikke åben krig lige i morgen, men tendensen over tid forekommer mig helt umiskendelig. Jeg giver freden max. 25 år. Den svenske mediepolitiske elite er i færd med at sende svenskerne i deres første krig i 200 år, og de af dem, der har fattet det, vil nødigt sidde tilbage med det ansvar. Derfor vil der blive løjet i Sverige i ti tyve år til, indtil det ikke længere er muligt, at bede svenskerene ikke tro deres egne øjne.

Det kommende valg vil ikke ændre noget ved det store billede. Det er antagelig svensk demokratis sidste chance for at redde sig selv, og det vil ikke gribe den. Selvopgøret og opgøret med landsforrædderne bliver for lille og for sent.

Endnu er kun omkring 25 procent af svenske vælgere i stand til at bedømme situationens alvor, og den dag de endelig begynder at opføre sig som voksne vælgere, er  sækken forlængst lukket over hovedet på dem. Min eneste trøst er, at jeg med lidt held ikke kommer til at opleve det.

Grædende pensionist på svensk TV4: “Hvor er Sverige på vej hen? Det er ufatteligt. Det er trist.”

Via Uriasposten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x