17
aug
Seneste opdatering: 19/8-18 kl. 2041
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Danmark har vi en type, der kan minde om Canadas virkarierende dramalærer: Alternativet vil give udlændinge stemmeret til Folketinget. At folk som Elbæk og Trudeau kan opnå valg i befolkninger, der formodes at kunne læse og skrive, siger os noget interessant og temmelig pinligt om demokratiet, som vi helst vil ignorere.

Vor tids barbarer er revolutionære, bøssoide luftpersoner, der er cand. nicht viel i ingenting. Demokratiets farligste fjende er utvivlsomt demokratiet selv. En stor del af dets ‘samfundsbyggere’ kan rive ned, men ikke bygge op.

“Hela skiten har ju för fan förfallit totalt”

Jeg saksede denne øjebliksbeskrivelse på et svensk debatforum, der er ordet endnu helt frit fordi serveren ligger udenfor Sverige/EU. Den er skrevet i går. Hvis disse svenskeres eneste protest over ødelæggelsen af deres land bliver at stemme SD, skal det vist prise sig meget, meget heldigt:

Denna förändring på bara 10-15 år, hur ska det se ut om ytterligare 10- 20 år?

Jag vet egentligen inte vad jag vill fråga med tråden, men måste bara vädra lite känner jag.

Jag kommer från en ort långt norrut, under min uppväxt, fram till 12-15 års ålder, var det hur lugnt som helst. Jag kan minnas att det var många barn ute och lekte på sommarkvällarna, väldigt stark trygghet och alla kände alla i denna ort. Gemenskapen var stark, i orten planerade man gemensamma tillställningar och sätt för att förbättra allt för ortens invånare. Folk låste knappt dörren när dom gick hemifrån, cykeln lämnade man ute lite var som helst utan att bry sig, ingen tog nåt ändå, möjligtvis ett gäng 13åringar som ville vara lite extra busiga men efter ett par rejäla ord av farsan så var det lugnt igen.

Våldtäkt hade man aldrig knappt ens hört talats om

Stark respekt för äldre, man käftade aldrig emot “gamla gubbar” som sa till en utan deras ord var i princip lag, för dom var äldre och mer erfarna. Våldtäkt hade man aldrig knappt ens hört talats om, ännu mindre gruppvåldtäkt, mord i orten, skjutningar etc.

Gruppvåldtäkt, ett antal våldtäkter, misshandlar

Spola fram 10-15 år senare och hela skiten har ju för fan förfallit totalt. Ute ser man till 90% somaliska/arabiska små barn som är ute och leker, dom fullkomligt dominerar lekplatserna, svenska barnen håller sig inne. Invandrargäng stryker omkring i grupp om 5 på sena kvällar och nätter, knark, punderier, lortiga BMW som står lite överallt då araberna tydligen tycker detta är en lyxbil. Skumma små drogaffärer som pågår överallt, samhörigheten mellan vita svenskar har minskat avsevärt, någon respekt för äldre finns inte över huvud taget, små negerungar på 10 år som moppsar sig mot äldre lite här som var. Gruppvåldtäkt har vi varit med om, ett antal våldtäkter, misshandlar, sönderslagna rutor i våra butiker lite titt som tätt bara för sakens skull.

Folk låser sig inne, dörren låser man konstant så fort man lämnar hemmet bara för att gå iväg med löven man krattat ihop, cykeln lämnar man inte mer än 30sek olåst.

Jag menar det verkligen, nästan ALLA som rör sig ute är för fan mörkhyade, somalier, araber, skumma jävla gäng som inte ens kan språket.

Hur i helvetes jävlar har  våra kära politiker tänkt?

Vad i hela helvetes jävlar hur fan ska detta kunna bli bra hade våra kära politiker tänkt? Ska dessa människor alltså bli renodlade svennebanan som jobbar på posten och betalar skatt, kör volvo och har villa och 2 hundar, spelar bingolotto och käkar surströmming?

Det är för fan ett helt annat folkslag, helt annan kultur, helt annat språk, helt annat sätt att vara på, helt andra gener, helt andra seder, helt annan jävla MUSIKSMAK, ALLT ÄR ANNORLUNDA.

Och inte bara det, kvinnorna verkar fisa ur sig fan 8 barn per familj också, minimum.

Svenskor är mer miserabla än någonsin

En sak jag dock lagt märke till är att deras kvinnor är ofta väldigt glada, trevliga, ler och ser lyckliga ut, även fast de med största sannolikhet lever i en “Patriarkal familj”, ni vet, en sådan som svenskor avskyr, samtidigt som svenskor är mer miserabla än någonsin. Ofta snygga unga tjejer på 18 som är ihop med nån 35årig halvskallig arab och låter honom göra henne gravid konstant så hon fiser ut nya ungar.

Samtidigt går svennebanan tjejerna och ska bli 33 och “göra karriär” innan dom ens funderar på att skaffa barn, och när dom väl hittar en partner har dom redan legat med 50 personer så deras förmåga att känslomässigt bonda med en enda kille är jävligt mycket förstörd, ofta, tyvärr. Detta verkar resulterar i att man splittrar familjen efter c-a 3-5 år och sedan får barnen en låtsaspappa, eller två, eller tre, eller femton.

Med andra ord: Orten har fan rasat samman helt, negrer och blattar överallt, fullproppat med invandrarungar som dominerar lekplatsen och fotbollsplanerna, skolan, allt. Svenska ungarna växer upp i krossade singelfamiljer där mamman ofta bara fött 1 eller på sin höjd 2 ungar.

Är Sverige så som vi minns det, dött för alltid?

Svensken blir svagare och svagare, blattarna blir fler och fler, starkare och har en mycket mer sammanhållen kultur där man har en extrem kontroll på kvinnan, låter henne inte gå ut på kvällarna, sätter sjal på henne så att andra män ej ska kolla på hennes kropp, gör så att hon sätter igång och reproducera så fort hon blir vuxen och skapar fler och fler ungar och större och större familjer.

Denna förändring, på bara 10-15 år, hur ska det se ut om ytterligare 10? 20?

Vad tror ni? Vad kommer hända, är Sverige så som vi minns det, dött för alltid?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x