17
aug
Seneste opdatering: 17/8-18 kl. 1537
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Et nærstudie af politikernes kommende krig. Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt. Man kan mene, at Lamottes hippieagtige tilgang hører hjemme i et homogent samfund, der er forsvundet, men indtil videre er han sluppet levende fra sin idealisme. Man aner hele tiden volden lige under overfladen. Klik op i fuld skærm og slå lyden på.

Se også Misstänkta bilbrännarna kopplas till gängnätverk og Tre anhållna för bilbrandsterror i Frölunda tidigare dömda för grova brott. Mikkel Andersson skriver om Sverige: Nej. Grunden til at toneteorien er afgået ved døden er, at Sverige til overmål har demonstreret dens absurditet.

Detta fick Expressen 1 timma innan bränderna startade

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x