19
aug
Seneste opdatering: 19/8-18 kl. 2038
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Omtalte video: Tommy Robinson DESTROYS Daily Mail “Journalist”. Min. 14:25.

Selv blandt afskyelige main-stream medier, er Daily Mail svær at slå. Det er en publikation absolut uden egne principper, den mener alt, hvad der er penge i. I går skrev avisen He’s beyond the bail! Far-Right thug Tommy Robinson soaks up the sun in Tenerife with German Islamophobe banned from Britain.

Idag skriver avisen om Sverigedemokraterne artiklen Could Sweden Democrat party with neo-Nazi roots and anti-immigration stance topple their nation’s 101 years of socialist government? Der er ikke én af Löfvens løgne, der ikke er ophøjet til sandhed. Manden hvis morfar var hujende nazist.

Større uroligheder ud overalt i Sverige når valgresultatet foreligger?

”Nästa regering består troligen av ett enda parti” skriver prof. Olof Ruin. Jo, en svag regering af et ligeledes svækket parti. Det er den eneste måde de gamle partier kan holde SD/AfS ude i fire år til. Annie Lööf kan desværre også forlænge pinen. Det vil blive endnu fire slemme år.

Der kan selvfølgelig komme en del på tværs. Blandt det mere sandsynlige er, at der bryder større uroligheder ud overalt i landet den 9 om aftenen kl.22, når valgresultatet bliver kendt. Et Sverige i undtagelsestilstand er et spørgsmål om hvornår, ikke om. Regn med, at alt kan ske i valgkampen. Massivt valgsnyd er også meget tænkeligt. Det er så meget præcedens for det, at det har sin egen Wikipedia.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x