20
aug
Seneste opdatering: 21/8-18 kl. 1235
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Når Sveriges befolkning ikke har kunnet politiseres, vil den stadig mere gøre sig til offer for andres politik.

Svensk feminisme er infantil marxisme. Hvis du er i tvivl, så abonnér på Gudrun Schymans Twitterkonto. Dette valg og AfS’ ønske om repatriering af 500 000, er svenskernes allersidste chance for at beholde magten over deres eget land. Alle andre chancer gennem tyve år er forpasset. I dag er tilbagevandring en køn utopi for mennesker, der er unge og desperate nok. Vi andre ved, alt alt vil gå galt.

Jan Milld og John Järvenpää troede for tyve år siden på et rationelt demokrati. Det har de kunnet glemme. Når den svenske befolkning ikke har villet lade sig politisere, vil den nu blive offer for en politik, som ikke er dens egen.

Denne chance den 9 september vil også blive forpasset. Efter denne streg står alt i Gud og Allahs magt, svenskerne bliver udleveret til andres forgodtbefindende. Tsunamien hedder ‘demografi.’ Sveriges befolkning vil øge med 800.000 de næste otte år, og de er ikke svenskere. Så må skatten naturligvis forhøjes igen.  1968 æder Sverige op 50 år efter.

Overgangen bliver glidende, som den ene bølge glider over i den anden, men hvor ofte ved man, når et ‘tipping point’ er passeret, som sparker en modvilligt videre i livet? Kløfterne i Sverige er allerede dybe som Marianergraven. De vil blive dybere. Den sidste Riksdagsmand, der tror pædagogik kan tøjle naturkræfter, er ikke valgt endnu.

P1 Debat: “Er Sverige tabt?”

Spørges der lidt tabloidagtigt i et tip, jeg har fået. Jeg skal sige, jeg ikke har hørt det nu kl. 19, men jeg vil gøre det i løbet af aftenen. Jeg skal vel lige drikke mig mod til Michala Bendixen og Josephine Fock,. Jeg er virkelig ikke vant til at færdes på P1.

Jalving og Vermund

Jalving og Vermund kan sikkert også hjælpe mig igennem, og det skal da også siges, at ved de sidste fire Riksdagsvalg har danske medier om Sverige været langt ærligere end svenske. De røde har haft en vis journalistisk integritet, og de konservative har været berettiget nådesløse helt tilbage til Lillelund og Jonathan Friedmans profetiske Aftenlandets Undergang og Frede Vestergaards Blå-gul Racisme i 2002.

Er svenskerne langt om længe vågnet op, og har fået øje på integrationsproblemerne?
Hvordan peger man på politiske løsninger, hvis man ikke vil tale om kriminalitet og vold blandt indvandrere? Er medierne en del af problemet?Vi hører om skyderier og drab, massevoldtægter og omfattende bilbrande i Sverige. Hvad er det et udtryk for?

P1-debattørne er: Mikael Jalving (forfatter og blogger på JP), Pernille Vermund (Nye Borgerlige), Mattias Tesfaye (S), Ahmad Mahmoud (forfatter og SF-folketingskandidat), Josephine Fock (Å) og Michala Bendixen (formand, Refugees Welcome). Vært: Mads Aagaard. P1 Debat 43 minutter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x