21
aug
Seneste opdatering: 21/8-18 kl. 1407
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Chang Frick har været i Polen og interviewet parlamentmedlemmet  Dominik Tarczyński. Se de to videoer på linket og interviewet fra Channel 4 igår, hvor han ondulerer Cathy Newman, der var så uheldig at møde Jordan Petersson tidligere på året: Dominik Tarczynski: ‘It’s not about refugees, it’s about illegal immigrants’.

”Det skrämmer mig att ett så starkt land som Sverige förlorar makten över vad som sker i det egna territoriet”, säger Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och Rättvisa. Morfar är den stora förebilden i kampen mot kommunister och andra fiender. Europa är på väg att gå under till följd av invandringen och han är stolt över att Polen inte tar emot en enda muslimsk invandrare från Mellanöstern. Till svenska folket har han ett tydligt budskap: Byt regering. Det är ett civilisationernas krig, säger mannen som ser sig som en modern korsfarare. Den polska parlamentarikern

Svenske skolebrande ‘slår verdensrekord’

På to år er de svenske, påsatte skolebrande øget med 47 procent

Under två år har de avsiktliga skolbränderna ökat med 47 procent – från 292 fall år 2015 till 429 fall år 2017. Det innebär att 64 procent av fjolårets 667 skolbränder var anlagda. “Enligt de uppgifter vi fått har Sverige den största andelen anlagda skolbränder i världen, “säger Anders Bergqvist till TT.

Sifforna är oroväckande, det är bara en tidsfråga innan det sker en dödsbrand. Tyvärr verkar det här i allt större utsträckning betraktas som normalt. Om vi hade över 400 fall av anlagda bränder på svenska arbetsplatser skulle man genast ha tagit tag i problemet och börjat utreda vad det berodde på, säger Anders Bergqvist, generalsekreterare på Brandskyddsföreningen, i ett pressmeddelande. Sverige slår nytt världsrekord – i antalet anlagda skolbränder,

Brandskyddsföreningen: Kraftig ökning av antalet anlagda skolbränder.Ifølge Sveriges Radio er  årsagen ukendt, men men ‘sociale faktorer kan ligge bag.’ Ökat antal skolbränder – rekordnivåer. Drøm videre, I der ikke vil se et land i opløsning!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x