22
aug
Seneste opdatering: 22/8-18 kl. 2152
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kasselstrand er en udmærket taler, og han har en pæn chance for at komme i Risdagen. Problemet er, at det er 15 år for sent. Den virkelige modstander er nu demografien, ikke gammelpartier tyndt befolket med politisk talent, som vi vil se gribe til stadig mere desperate metoder som valgdagen nærmer sig.

Morten Uhrskov skriver om ham i Nyt parti vil sende 500.000 ud af landet for at forhindre, at svenskere kommer i mindretal. Se også Sverige, der nu går til valg, ligner mere og mere et samfund i opløsning.

Når SVT ‘gransker voldtægt’

58 eller  84 procent?

Domme gennem fem år, og kommer frem til at 58 procent af forbryderne er  “født i udlandet.” P. Jonasson kom i oktober i et grundigt studie frem til at 84 procent af dømte voldtægtmænd “var af udenlandsk herkomst.” (For gruppevoldtægter var det 90 procent !) Jonasson er af de fleste opfattet som yderst troværdig.

Men i svensk journalistik skal man altid se efter det, der står med småt. Den lille politiske løgn er dens ‘second nature,’  en refleks de næppe selv bemærker.

“Utrikesföd” halverer alle grimme tal

Då har faktiskt UG varit ”generösa” med denna granskning. De tar inte med de som har utländsk bakgrund (två utrikes födda föräldrar) utan enbart de som är födda utomlands. Hanif Bali.

Og det er nok her, hun ligger begravet, uden at jeg har været dybt nede i tallene: Udenrigsfødt kontra alle fremmede født hvor som helst. Over ti procent af Sveriges befolkning er fremmede født i landet. De er unge, og det  er dem, der voldtager. ‘Udenrigsfødt’ er ikke nogen relevant katagori, men SBC og svensk journalistik elsker den, for der er ikke det grimme tal, den ikke kan halvere.

Sverige nærmer sig sandheden i sneglefart

Det er  yngre efterkommere, der voldtager, udenlandsfødt er en irrelevant kategori. Desuden er grupperne udenlandsfødt og indenlandsfødt omtrent lige store, så hvorfor vælge den første hvis ikke det er for at havne på en pæn, lille fremmedandel? De virkelige tal er som man ser langt værre.

SVT har ikke høje tanker om sine brugeres tænkeevne, og deres taktik er som den anklagede i et forhør: Stik en smukseret udgave af den mindst kompromitterende sandhed, og håb på, forhørslederen ikke spørger efter mere. Sverige nærmer sig sandheden i sneglefart. Sådan hen over fem-seks årtier.

  Ny kartläggning av våldtäktsdomar: 58 procent av de dömda födda utomlands.

P. Jonasson: Voldtægt i Sverige: Kom sandheden på bordet her?

Selvsagt æder Ritzau historien råt. Den evige Jerzy Sarnecki var i Aktuellt, og kom i stærk affekt over at blive modsagt for første gang i tredive år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x