25
aug
Seneste opdatering: 25/8-18 kl. 2218
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Berättelsen om den bruna ondskan som största hot i vår nutid måste hållas vid liv”

Nordiska motståndsrörelsen er skam rigtige nazister, der markerer Hitlers fødselsdag, hader ‘dekadent kunst’ og jøder, altså ret eksotisk for en nordmand eller en dansker. Men, men, der er cirka 400 af dem inklusive en kødrand af supporters, så hvor farlige skal vi tro de er i et Sverige, der samler på tusindvis af benhårde jihadister?

Medierne er propfulde af deres demonstration i dag, og politikerne flokkes for at fyre salvelsesfulde floskler af i TV af typen Alice Bah Kunhke og Annie Lööf. Så NMR er jo på en måde vigtige – for medierne og politikerne, de ville savne dem, hvis de forsvandt, og det er jo også meningen at fordømmelsen af dem skal smitte af på Sverigedemokraterne. Det hele er et veløvet teater, hvor hver spiller samme roller år for år, årti efter årti. Har jeg ret, at interviewer Willgert har svært ved at undertrykke et lille smil?

Gunnar Sandelin skriver om fænomenet:

Etablissemanget behöver nazisterna

Jag har länge varit övertygad om att den politiska och mediala nomenklaturan som styr vårt land på något märkligt vis har ett aldrig sinande behov av att hata personer och grupperingar som de betecknar som högerextrema och nazistiska (och som för all del också i vissa fall kan vara det).

De behöver dem som ständiga fiender för att legitimera sitt eget maktinnehav. På så vis kan de leda uppmärksamheten bort från hur den havererade invandringspolitik som de själva genomfört har förvandlat Sverige från ett sammanhållet välfärdssamhälle till vad som allt mer liknar en mångkulturell dystopi.

Eliten i Sverige har omvandlat landet på detta för mig skrämmande sätt, inte för att de tänker på folkets bästa – vi har ju aldrig fått uttala oss om vad vi tycker om ett inflöde med 100 -150 000 beviljade uppehållstillstånd per år. Genom att bygga upp en ”invandringsindustri” har de skapat en plattform åt sig själva för maktinnehav och framtida karriärmöjligheter, medan folkets uppgift är att stå för fiolerna. Detta har väl sällan varit så tydligt som nu, när hela pk-eliten tillsammans med organisationssverige hamrar på samma självspelande piano om hur den lilla sekten Nordiska Motståndsrörelsen har tagit över Almedalen, se ”Därför är vi både rädda och förbannade” i Expressen. Se det hele på Det Goda Samhälle.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x