25
aug
Seneste opdatering: 26/8-18 kl. 2143
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fordømmelsen af Vilks er ved at vige for…..noget andet. ”Tålmodighed er visdommens ledsager.”

Låt oss säga att jag är kontroversiell. Det är ju såhär att om man blir helt svartlistad så får man det väldigt svårt. Det man eftersträvar är att dela upp det så att det finns för och emot. Och jag har ju en sådan position, där jag sakta men säkert arbetar mig upp till att få ett erkännande. Jag har ju kommit en bra bit får jag ju säga. Se det hele i Nyheter Idag. – SE også Terrordåd mot Vilks blir miniserie i SVT.

Dansk socialdemokrat: Svenskerne bør stemme på SD

Den danske socialdemokrat Jarl Feyling gnider salt i “svejserens” sår. Jeg tror, han glæder sig uhyre til at blive forhenværende statsminister. I det hele  taget er Sverige blevet et sådant hvepsebo, at enhver der får jobbet, er skrevet op til mange grå hår. Historien har også nået Samhällsnytt. 

De svenske socialdemokrater tager ikke udfordringerne med indvandring og integration alvorligt. De lukker øjnene for undertrykkelsen og kriminaliteten, der bliver udøvet i indvandrermiljøet.

I Danmark insisterer vi socialdemokrater på at tilpasse vores partiprogram til virkeligheden, når vilkårene i verden forandrer sig. Jeg kan desværre ikke sige det samme om jeres tilgang, da dit parti virker tonedøvt i forhold til det svenske folk, hvis tillid og indflydelse, du og I ønsker at forvalte – særligt i forhold til flygtninge- og indvandrerspørgsmålet.

Jeg mødte S-studerende, der spurgte mig om, hvordan det var at være medlem af et racistisk parti og bo i et racistisk land? S-studenterne betragtede ubetinget indvandringen som »kulturel berigelse«, og jeg blev fortalt, at mange socialdemokrater også anså indvandringen som en økonomisk gevinst for Sverige – trods eksempelvis indvandrernes lave beskæftigelsesfrekvens og høje kriminalitetsrate.

De svenske socialdemokrater skal forlade den velmenende, men håbløse idealisme og træde ind i virkelighedens verden, hvor integrationsproblemerne spiller en afgørende rolle. Og her er du, Stefan Löfven, forpligtet til at gå forrest.Jeg håber, at du og de svenske socialdemokrater vil forstå, at tøjles migrationen og integrationen ikke bedre, bliver det døden for den svenske velfærdsstat.

Indtil den nødvendige kursændring sker, bør svenskerne stemme på Sverigedemokraterna – trods partiets mange fejl og mangler.Dansk socialdemokrat: Svenskerne bør stemme på Sverigedemokraterna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x