27
aug
Seneste opdatering: 29/8-18 kl. 0758
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

De flesta nu levande svenskar få uppleva en situation där svenskarna blir i minoritet

Vi inleder med att diskutera broschyren från MSB: Om kriget eller krisen kommer. Jan Tullberg ser broschyren som ett exempel på placebopolitik, dvs politiska åtgärder utan verksam substans men som ger positiv effekt så länge folket tror på dem.

Vi går över till att diskutera etablissemangets positiva syn på Sveriges befolkningsökning till 10 miljoner. Jan berättar att de flesta nu levande svenskar få uppleva en situation där svenskarna blir i minoritet. Politikerna säger att de har stramat åt invandringen men den fortsätter i stort sett oförändrat. Åtgärderna är närmast att likna vid “sockerpiller” för att skapa en bättre känsla.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x