28
aug
Seneste opdatering: 31/8-18 kl. 2116
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det svenske valgsystem gavner dem, der har magten

Interviewer er canadiske Vlad Tepes Blog. Henning Duus, lærer i statskundskab ved Hærens Officersskole, har i dag en sønderlemmende, nærmest videnskabelig kritik af den svenske valghandling, der også er bygget på personlige erfaringer gennem fire valg: Er Sverige et mønsterdemokrati? Så langt fra!

I forgårs skrev Morten Messerschmidt om det svenske valgsystem: ‘Det er udemokratisk’. Forvent et kaotisk valg, hvor alt kan ske. Den perfekte storm er serveret lige til højrebenet.

Magnus Carlsson och Jens Ganman släpper ny film

Ubetalelig dissident-satire

– ett värdegrundslavemang: ”Så att det blir rätt!” (Nyheter Idag) Helt vidunderlig satire, når man nu ikke kan græde hele tiden. Kun er rigtig mishandlet folk kan lave sådan noget. Den groteske effekt sikres ved at parre de autentiske stemmer med tegnefilm.

Filmen blev plukket ned fra You Tube “på grund af dens haderetorik”, hvad der kun gør den endnu bedre. I Sverige censurerer man nu satire. På grund af censuren – og på grund af tidspunktet – bliver filmen meget større, end den ellers ville være blevet. At de originale politikerudtalelser i en satire om ‘hate speech,’ nu er dømt ‘hate speech,’ er en ubetalelig effekt.

“Ju sämre tider, desto bättre skämt”

Filmen findes også på Bit Chute

Tino Sanadaji skriver om den svenske regerings møder med tech-firmaerne:

Jens Ganman har gjort en satirfilm som driver med mig och andra i debatten.

Youtube har nu stängd av även denna film, något som blev vanligt efter Morgan Johanssonkallade in Youtube och hotade de: ”I ett första skede vill jag se en dialog och en självsanering. Det är ju så vi har löst det för de traditionella medierna, men om det inte går är jag inte främmande för att gå fram med lagstiftning” ”Jag tror de förstår att de nu är i ett sådant läge att de är beredda att lyssna på kritiken. Och om vi i regeringen kan agera för att öka pressen på dem så är det ett initiativ jag gärna tar”

Kravet var att Youtube skulle stänga ned lagliga filmer med ”hat” eller ”kränkande material”, vilket kan tolkas hur som helst. Fejkliberaler som innerst inne gillar censur försvarar detta med att Youtube är ett privat företag, trots att staten pressade dem till agerandet.

Jag kan låtsas vara ”kränkt” av att utmålas som efterbliven och skelögd i en komedi, men det som verkligen borde kränka liberaler är försök att stänga ned det öppna samtalet med orwelliansk retorik som stämplar skämt mot makthavare som ”hat och hot”. Skämt är ofarlig, auktoritär censur är farligt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x