29
aug
Seneste opdatering: 30/8-18 kl. 1037
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kontroltab: Maskerne falder. Netcensuren i Sverige griber om sig, når herrefolket terroriserer de indfødte.

Filmen ska enligt Youtube ha innehållit “hatretorik”.

Dette er en skelsættende reportage, der viser noget, der foregår hele tiden, men er undertrykt fordi de ansvarlige ser det som “not nice to know.”  Samhällsnytt – tidligere Avpixlat – har lavet en reportage, som You Tube også har slettet.

Man kan forestille sig, hvorfor denne opsigtsvækkende video er skadelig for de ansvarlige. Dette foregår i Lekeberg lidt vest for Ørebro. Kent Ekeroth interviewer. Nu falder maskerne i Sverige, og om det tager et eller flere valg at fjerne de landsskadelige politikere helt, så er jeg roligere:

Processen er i gang og ustoppelig. Selv ikke deres omsiggribende censur, kan ændre deres skæbne. De vidner mere om deres eskalerende desperation over kontroltab. Spørgsmålet er mere, hvor meget der er tilbage af Sverige, når de er væk.  Processen bliver voldelig, for vold vil være svenske politikeres arv til eftertiden selv mange år efter at de er fjernet.

Alternativ för Sveriges You Tube Kanal er usynlig for svenske IP adresser, men stadig synlig i Danmark. Tino Sanadaji skriver i anledning af cencuren af Jens Ganmans satirefilm nedenfor om den svenske regerings møder med You Tube/Google. Filmreportage: Tryggheten som försvann. Även Samhällsnytt censureras av Youtube.

Sargon of Akkad: The Politically-Correct Dystopia Next Door

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x