30
aug
Seneste opdatering: 30/8-18 kl. 2049
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En publicering imod censur.

Alternativ för Sveriges You Tube kanal er som bekendt gjort usynlig i Sverige, og jeg ved ikke, om det stadig er gældende. Vil en svensker venligst informere om det?

Denne video fra i går postes som en protest imod den politiske censur den svenske regering påfører landet gennem tech-firmaerne. Enhver i Europa der kalder sig ‘demokrat’, burde være opskræmt, men det er de ikke.

Selv er jeg under en lumpen censur-light både på Facebook og Twitter. De to firmaer vil gerne have, jeg bidrager til deres forretning, men de vil ikke give mig noget i stedet. Det er en dårlig byttehandel, som jeg kun indtil videre accepterer, fordi de er research-redskaber for mig.  En læser skrev i går:

Dine tweets bliver blokeret og jeg bliver smidt ud af min tweet-konto når jeg forsøger at åbne dem. Måske sker det også for andre. Shadowbanned: Snigcensureret.

Man kan også se, hvis man altså kan: Återvandringsturnén har kommit till UDDEVALLA!, og Invandrarkravaller efter Alternativ för Sveriges torgmöte i Uddevalla!

Jan Tullberg “Hur lösa Sveriges problem? 3”

“Det är ett storskaligt landsförrädderi, som pågår”

Det er velgørende at høre  Tullberg tale ‘klarspråk.’ Naturligvis er de syv svenske partiledere landsforræddere i historisk skala. At omkring 75 procent af svenskerne stadig vil stemme på dem, er et skræmmende vidnesbyrd om, hvor desperat Vesteuropas demokratier behøver informerede vælgere.

Vælgerne er ikke rationelle, de er religiøse. Man kunne i det mindste bojkotte det såkaldte ‘demokrati.’ “Svensk demokrati er en parodi,” siger Tullberg også. Så man partilederdebatten i går, føltes det helt passende, den blev sendt fra Cirkus Stockholm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x