31
aug
Seneste opdatering: 31/8-18 kl. 2241
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En dokumentar om verdens mest ekstreme land. Matriarkatet kan ikke tumle patriarkerne

Medverkar gör bland annat Janne Josefsson, Alexander Bard, Jerzy Sarnecki, Lars Åberg, Jens Ganman, Anders Lindberg, Tobias Hübinette, Ebba Witt-Brattström, Stig-Björn Ljunggren, Rebecca Weidmo Uvell, Bi Puranen, Johan Hakelius, David Eberhard, Dan Korn, Henrik Johansson, Arg Blatte (Angry Foreigner) och Eli Göndör.

Filmen er lang, og den bliver bedre og bedre undervejs. Det er en intelligent dokumentar som SVT, –  som de politiske aktører på den snart tabende side, de er, – ikke særligt overraskende ikke vil have nogen andel i. Ikke alle medvirkende er lige gode, Lindberg, Sarnecki og Hübinette kan man jo leve uden, de har tabt til virkeligheden, og de bærer det ikke pænt. Filmens konklusion er særdeles dyster.

“Vi har en meget konfliktfyldt tid frem for os”

Prof. Arnstberg siger til sidst i filmen: “Kløfterne mellem forskellige politiske fraktioner i Sverige i dag er så dyb, så der ikke findes nogen god løsning. Vi har en meget konfliktfyldt tid frem for os.”

Jeg sagde det for tyve år siden, og det var mildt sagt ikke velkomment ikke mindst på grund af svenske journalisters politiske censur. Man kunne advare i danske medier, men det var aldeles udelukket i svenske. De kommende tragedier, har svensk journalistik sin store andel i. Man bør huske dem for deres bidrag til en umulig situation, der vil udspille sig resten af dette århundrede. Måske i al evighed.

De intellektuelt prostituerede

Anders Lindberg fra Aftonbladet fortsætter med at lyve, som den bunduhæderlige løgnhals,  han er. “Åsiktskorridoren finns inte.” Han er en købt og betalt luder af socialdemokraterne i et land, hvor prostitution ellers er forbudt. Bare ikke den intellektuelle. Du må ikke sælge din krop, men din samvittighed kan du sælge til hvem som helst. Lindbergs mentale røv er til salg for højest bydende. Cicero sagde om typer som ham:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.”

Der er ikke noget mere provinsielt end en svensk kosmopolit. Det skulle da være en dansk

Der er ikke noget mere provinsielt end en svensk verdensborger. Her i slutspurten af valgkampen, hvor SD synes at spurte fra alle de andre, kommer fisken dog endelig på disken. Den apatiske svensker er vågnet, tiden vil vise, om det er for sent. Den vil også vise, om reaktionen på 45 års misbrug af deres tillid, bliver en overreaktion. Det er der anledning til at frygte.

Tilstrækkeligt med menneskeliv er ofret på multikultur-alteret

Jeg plejede at sige for tyve år siden, at den svenske befolkning i grunden var den værst tænkelige i Europa at masseindvandre, og filmen synes at bekræfte det. Det måtte gøres med list og tvang,  det blev det, og nu kommer modreaktionen med en styrke, der ligner en demokratisk revolution. Lad den ikke koste for mange menneskeliv. Tilstrækkeligt med menneskeliv er allerede ofret på multikultur-alteret.

Censurklimaet taget i betragtning, kan den forsvinde derfra og dukke op andre steder. Fra min 1:07 er filmen i Danmark bla. med Folketingsringvraget Bertel Haarder, der ikke har været det store lys længe.  SVT vill inte visa A Swedish Elephant – släpps nu på YouTube.

Swexit – ja tack

Svenska politiker har skrivit in EU-medlemskapet i grundlagen, vilket innebär att det krävs två mandatperioders majoriteter för att ändra beslutet, innan man ens kan påbörja sitt utträde.

Sverige ska gå ut ur och lämna EU, för det kostar Sverige 40 miljarder kronor varje år. Det är bättre att satsa dessa pengar på fattiga länder och skola, vård och omsorg i Sverige.

Politikerna i Sverige måste våga utlysa nyval om EU för de vet att svenska folket kommer rösta nej till EU om det skulle vara val i dag. När Sverige röstade ja till EU var det något helt annat än var det är i dag.

Wallström varnar för Brexit. Faller EU samman kan det innebära en katastrof för politikerlönerna i hela unionen. Jimmie Åkesson säger: EU har blivit ett monster.

Det vi ska arbeta för är att det svenska folket själva ska bestämma över vilka lagar och regler som ska gälla i Sverige. Vi måste stoppa maktöverföringen till Bryssel och bryta trenden där unionen gått från ett mellanstatligt samarbete mot allt mer överstatlighet och federalism. Vi vill att svenska folket ska få ta ställning till det EU som vuxit fram i en ny folkomröstning.

Min förhoppning är att fler länder, även Sverige, på sikt kommer att följa Storbritanniens väg och kräva att makt flyttas tillbaka till de enskilda länderna. Och om detta inte sker bör länder överväga att lämna unionen innan EU har blivit den fullskaliga federation som vissa vill. Handel och samarbete är en självklarhet, men utan politisk överstatlighet.

EU vill ta makten på så många områden som möjligt från de enskilda länderna. På så sätt förlorar människor möjligheten att kunna påverka sina liv, sin egen vardag och sitt eget lands framtid, Swexit, ja tack.

Ulrik Petersson,  Skillingaryd

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x