2
sep
Seneste opdatering: 3/9-18 kl. 1422
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

AfS i Lund: Jo senere et problem løses, desto mere drastisk bliver løsningen. “Vi lever i et systemkollaps.”

Hvis det altså kan løses, hvad jeg ikke skal spå om. Med 29 procent fremmede er det demografiske løb formentlig kørt. Vil man bygge et højhus eller et containerskib, laver man en computermodel, men når svenske ‘samfundsbyggere’ går i gang, kaster man sig direkte ud fra Kebnekaise i overbevisningen om, at man kan flyve.

Den vildt overdrevne svenske indvandring var en borgerkrig: Overklassen mod underklassen

Overdreven optimisme har ført til ufattelige ødelæggelser, ligesom den svenske Riksdag er en temmelig inkompetent forsamling af postkommunistiske fantaster. Har de endegyldigt smadret Sverige? Det er ikke utænkeligt.

Jeg opfatter den overdrevne svenske indvandring som en borgerkrig: Overklassen mod underklassen, og nu langt om længe – efter fire årtier – vil overklassen tabe. Jeg kan næppe skjule  min skadefro, indre djævel.

Der er flere gode talere her, læg mærke til den unge Louise Ask cirka midt i videoen. Desværre tror jeg, de gamle magthavere vil bestræbe sig på at isolere SD og AfS i yderligere fire år, hvilket vil være endnu mere gift for samfundsklimaet. En smal S eller M-regering vil få støtte af de andre gamle partier i Den Politiske Adel, til at humpe videre mod sin uundgåelige fallit. De vil trække landet med sig i faldet.

“Stil Reinfeldt for en rigsret”

Det er et helt rimeligt krav, han har forbrudt sig mod sine landsmænd som en anden Stig Wennerström. Med tanke på, hvor mange svenskere, der har mistet livet af den såkaldte ‘multikultur’,  har han erklæret sine landsmænd krig. Reinfeldt har en skyld, han skal sone. Det vil være ‘rättvisa’, som er så polulær i Sverige. Det bliver tungt.

I dette døgn blev fire myrdet i lille Gøteborg. En mindreårig pige blev gruppevoldtaget på gaden midt i Stockholm. Det giver en vis forståelse for, når AfS siger, at Fredrik Reinfeldt skal stilles for en rigsret. Øje for øje.

AfS er småting imod, hvad som vil komme

AfS kan virke rabiate på nogle, men de er formentlig småting imod, hvad som vil komme. Svenske medier tør knapt nævne dem ved navn. Man må håbe for den naive Løfven, at han tjekker ud nu, for han har ikke format til den politiske kamp, som er under  anmarch. Hans parti har ingen, som har.

At tyve procent af svenskerne stadig vil stemme på dem, viser kun at svenskerne er et apatisk, afpolitiseret folk. Men ser man på AfS’s tilhørere, er alle de skrigende ‘antifascister’ omkring 18 år gamle, men de der klapper, er over 30 år, og har lidt erfaringer med det praktiske liv.

I går blev Fadime Sahindals far løsladt fra fængsel og livstidsdom. Han var den tredje i slægten, som var dømt for mord i Sverige. Ingen er blevet udvist. Reinfeldt og adskillige andre hører så ganske vist hjemme foran en rigsret. Han tjente 22 mio. i 2017, lige præcis for hvilke ydelser? AfS holdt også torvemøde i Malmø.

Se også En valgsejr til Sverigedemokraterne vil sende de politisk korrekte i dyb krise i hele Europa og Frånvaro av besked från SD i regeringsfrågan driver väljare i famnen på AfS

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x