3
sep
Seneste opdatering: 3/9-18 kl. 1353
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ny Borgerliges pressemøde i Rødvig på Stevns i går. Man kan til dels se bort fra TV2s ‘ekspertkommentarer’ og journalistiske konventionsryttere. Ny Borgerlige har efterhånden mange kapaciteter, men Poul Højlund er en af de allerbedste. Han er med her.

Jeg kan ikke sige, jeg savner  TV. Jeg har ikke haft det i 16 år. Jeg er nok blevet allergisk overfor TV, ligesom overfor pop-musik. De har en fornærmende dumhed til fælles. På nettet er der så mange steder, man kan få testet, hvor langt ens intelligens og følsomhed rækker: Artikler, musik, film, dokumentarer. TV kan ikke følge med. Det er for dumt og for rødt.

Jeg var i Rødvig for et par uger siden, se: 66 millioner års historie på Stevns.

Et Danmark inden krigen kommer

Og når borgerkrigen kommer, er disse politikere enten døde eller er immigreret til mere fredelige steder rundt i verden, hvor de fremmedes eventyr-gud ikke har magt.

Til gengæld efterlader de en urgammel, stolt stamme, kaldet danerne, til en grusom skæbne.For vore politikeres forældre lærte dem aldrig om stoltheden, fædrelandskærligheden og kampen for et af verdens bedste demokratier.

Vor egen statsminister har også overgivet sig til EU, der via hemmelige aftaler tillader fri adgang til Europa for arabiske borgere. Folk, der snart vil forvandle Danmark til et rædselskabinet. Men ingen af vore venstreorienterede journalister har nogensinde stillet det enkle spørgsmål til Lars Løkke:

– Hvordan kan du tillade, at folk, der undertrykker deres egne kvinder, og på alle områder ikke opfylder FN´s krav til menneskerettigheder, får lov til at bosætte sig i et demokratisk samfund som Danmark? Og som for de flestes vedkommende – bliver evigt forsørget af danske skatteydere? Spørgsmål, som vor feje statsminister sikkert er taknemmelig over ikke at blive stillet. Se det hele: Et Danmark inden krigen kommer og Snit af målinger: Nye Borgerlige står til at komme i Folketinget

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x