4
sep
Seneste opdatering: 4/9-18 kl. 2240
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Der findes en ny overklasse, og det er ikke svenskerne. De er fortabt”

Første del af Kent Ekeroth reportage var her: Censureret videoreportage: Tryggheten som försvann. Billedet af almindelige svenskeres hverdag er lige så chockerende, som i den første film.

Dette er hverdagsmennesker, der er ved at blive jaget ud af deres land af politikere. De vil emigrere. Hvis de vidste, hvad de gjorde, er de forbrydere, hvis de ikke vidste det, er de mere  inkomptetente end politiet tillader.

Politisk forebyggelse var ikke mulig

Men da 2/3 dele af svenskerne stadig vil stemme på dem, trods at svenskere har kurs mod at komme i mindretal og velfærdsstaten mod at kollapse, må løbet anses for kørt. Demokratiets allersidste chance for at værge sig på søndag vil også denne gang blive forpasset. Hvad der sker, vil være for lidt og for sent, og skulle være sket i år 2000.

Derfor bliver SD’s valgsejr på søndag for mig en meget sørgmunter affære. Politisk forebyggelse var ikke mulig i de tyve år, jeg forsøgte, og nu kommer smerten. Jeg havde ret, men jeg fik det først, da det var blevet ligegyldigt. Mine illusioner om demokratiet kan i dag ligge på et tilsvarende lille sted. Jeg ser, ligesom f.eks. Arntberg og Sandelin, kulsort på Sveriges fremtid. Nu er vejen banet for fanatikere.

Sverige i danske medier

Man kan høre politikeren Mads Fuglede, er siger det samme på en lidt mildere måde: Svenske tilstande 4:5 – Mads Fuglede er Sverige i virkeligheden helt fortabt? Jeg føler, ligesom Fuglede en uendelig sorg over det, der er gjort mod svenskerne, men ud over det, føler jeg også en voldsom vrede. Jeg håber, tilstrækkeligt med svenskere også gør det, så de værste politikere kan blive draget til ansvar. Eva Selsing skriver også i dag: Kan Sverige reddes? (log in). Steffen Gram er også glimrende taget i betragtning, det er P1: Verden ifølge Gram: Historisk valg i Sverige.

Gunnar Sandelin: Migrantionskatastrof i den politiska sandlådan

Det er ikke sandt, som svenske journalister og politikere påstår, at invasionen af Sverige fra den 3 verden er bremset op. Danske journalister påstår det også. Sverige bevilligede i 2017 fire gange så mange opholdstilladelser som Norge, Danmark og Finland tilsammen. I alle kategorier har Sverige hidtil i år givet 87.000 opholdstilladelser. 30.000 familiesammenføringer er den helt store gruppe.

Hidtil i år er der uddelt 12.546 imod 7-800 i Danmark og Norge. Det nationale selvmord fortsætter for fuld skrue, og maksimalt 25-30 procent af svenskerne agter at stemme imod det om en uge. Sveriges naboer kan godt forberede sig og deres grænser på et komplet, svensk systemsammenbrud. Hav beredskab for ikke at blive revet med i faldet. København skal overhovedet ikke have fælles metro med Malmø, Frank Jensen! En kommenterer artiklen:

Jag tror att flera av oss har kommit fram till att landet inte har någon framtid och då kan man ju lika gärna påskynda undergången för att få ett slut på all osäkerhet. Jag kan bara hoppas att grannländerna ser om sitt hus så att inte även dras med.

Regeringen hävdar att vi har anpassat oss till något som de kallar för ”EU:s miniminivå”. Det stämmer i alla fall inte vad gäller utfallet. I förra veckan kom full redovisning från de övriga nordiska ländernas migrationsverk vad gäller beviljade uppehållstillstånd fram till och med sista juli. Där kan man utläsa att skillnaden i andel asylmottagande mellan Sverige och våra grannländer har ökat jämfört med 2017.

Hittills i år har Sverige har beslutat att fyra gånger så många asylsökande ska få stanna som vad Norge, Danmark, och Finland har gjort tillsammans. Siffrorna för beviljade uppehållstillstånd för asyl talar sitt tydliga språk i diagrammet nedan:

Skulle vi i förhållande till vår folkmängd ligga på samma nivå i asylmottagandet som våra grannländer, så skulle vi endast ha beviljat runt en femtedel av den asyl som vi har gjort. Detta påverkar naturligtvis starkt också den påföljande anhöriginvandringen. Under sådana omständigheter vore Sverige ett helt annat land än vad vi är idag! Jag tänker på det eftersom jag snart ska delta i ett seminarium som det danska Tryckfrihetssällskapet har arrangerat där frågan lyder ”Är Sverige förlorat?”. En fråga som knappast ställs i den svenska offentliga debatten. MIGRATIONSKATASTROF I DEN POLITISKA SANDLÅDAN.

Læs også Henning Duus’: Jeg spurgte mine svenske venner, hvorfor de ikke gjorde noget ved indvandringen – så kom sandheden på bordet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x