5
sep
Seneste opdatering: 5/9-18 kl. 2045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Svenske valgskyderier: “Tjugotal mord att vänta under hösten i Malmö.”

(Video grafisk!!) Den 20-årige Amin Kazaz blev skuddræbt på dørtrinnet til en moské i Malmø i går ved 19-tiden. Det var det 11 skuddrab i 2018 i en by på Århus’ størrelse. I alt har der været 22 skyderier. En med indsigt i miljøet spår “Tjugotal mord att vänta under hösten i Malmö.”

Samtidigt blev en mand livfarligt kvæstet af skud i hovedet fra fire mænd på en fortovscafé i indvandrertætte Söder i Helsingborg. Cafegæster kastede sig på jorden. Skyderiet klasses af politiet som ti mordforsøg.

Historierne er næsten væk fra tabloiderne et halvt døgn efter, nu handler det om U-båds Madsen og ‘afsløringerne’ om SD-politikere, der skal være plads til på dette strategiske tidspunkt inden valget. Berlingske gengiver loyalt. Uhrskov skriver meget apropos: Sverige – et fejlslagent demokrati. Svensk journalistik er politisk aktivisme. En kommenterer om Malmø:

Mitt i stan och folk sitter och dricker öl 50 meter därifrån. Läget i Malmö är helt horribelt. Folk är skadade helt enkelt. Folk skyddar sig psykologisk genom att ignorera vad som händer. Bor själv i centrala Malmö och brukar säga att själva skjutningarna är illa nog men det värsta är att man har börjat se det som normalt tillstånd i staden och bryr sig inte särskilt såvida inte det är flera död som på Drottninggatan i Malmö !

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x