6
sep
Seneste opdatering: 6/9-18 kl. 2349
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Joakim Lamotte i Gävle. Det Sveriges medier og politikere vil ignorere

”Vi är vana vid att staten vill oss väl. Det tar lång tid att vänja sig vit, att så är det inte längre!” Henning Duus.

Kvinder bliver seksuelt chikaneret af indvandrere, hunde bliver stenet, en gravid kvinde fik store sten kastet imod sin mave. Det drejer sig om, hvad Lamotte endnu ikke tør indse, om at fordrive den oprindelige, svenske befolkning. Man ser det overalt i Sverige fra nord til syd, og endnu kan svenskerne ikke få sig selv til at forsvare sig med vold. Endnu. Men ethvert pattedyr går til angreb, når det er trængt langt nok op i en krog. Selv små rotter går til angreb på store mennesker, jeg har oplevet det i Manilla.

De dokumentarer der er dukket op på det sidste om menige svenskere samliv med indvandrere, burde skræmme livet af enhver beslutningstager, men medierne og politikerne er ét stort cover-up og ansvarsforflygtigelse. Når ansvaret skal fordeles, er de over alle bjerge. Dette vil gå meget galt, der bliver masser af ansvar at fordele.

»Slagtningen er begyndt – et folkemord på svenskere«

Dette er en krig, som er igang, og den offentlige diskurs går ud på at fortælle svenskerne, at de ikke oplever, det de gør. Den taktiks holdbarhed er ved at have nået sidste salgsdato. Første tegn på det, bliver valget om en uge, men det bliver kun ouverturen til mange, pinefulde år.

En skræmmende virkelighed er ved at dukke frem under mange politiske propagandisters bevidste røgslør. Men virkeligheden er ved at vinde. De ideologiske rotter forlader den synkende skude, både i Sverige og i Danmark – undtagen en Carsten Jensen, naturligvis.

Man bliver ikke ‘alarmist’ af at være en fintmærkende seismograf

Det bliver ikke nemt at juble over en lille delsejr i valget på søndag, når den store tragedie kun lige er begyndt, den der så mange gange før i menneskets historie er sluttet med krig og folkemord. Det eneste rationelle er at se meget mørkt på dette, så flere og flere jo også gør. Man bliver ikke ‘alarmist’ af at være en fintmærkende seismograf.

Das Schlachten hat begonnen, skrev Akif Pirincci i 2013 (dansk »Slagtningen er begyndt – et folkemord på tyskere«). Enhver der vil, kan se tegningerne til den næste katastrofe i Europa. De der ikke ser den, vil ikke af politiske grunde, eller lever uhjælpeligt i en barnlig idyl. Mångkulturellt kaos när frilansjournalist direktsände reportage om trygghet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x