7
sep
Seneste opdatering: 7/9-18 kl. 1853
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lars Bern fortæller blandet andet om, hvordan ‘borgerlige’ DN og SVD med en kampagne om ‘klimaforandringerne’ lykkedes med at få Miljøpartiet over spærregrænsen igen. Han illustrerer også, hvorfor kampen mellem ‘højre’ og ‘venstre’ nu er forbi, og hvordan den nu går imellem nationalt sindede (‘nationalister’ som man desværre siger i Sverige) og globalister (EU, FN, Soros og alle de forhenværende kommunister og en hel del af liberalisterne. Man ser det skel gå midt ned igennem partiet Venstre.)  Se også Swebbtv Möte med AfS och Gustav Kasselstrand i Kungsträdgården den 7 september 2018.

Mellemøstlige metoder i svensk valgkamp

 MP:s nya islamistskandal: ”Bara toppen av ett isberg”.

Dette er helt naturligt i Bumfuckistan, derfor er det også helt naturligt i Sverige. Moderaten Stina Lundgren har ingen som helst grund til at være ‘chockeret.’ Miljøpartiet har allerede fjernet deres gruppeleder Ali Khalil fra hjemmesiden, men man kan opleve ham på slap line her: Miljoner skäl för mångfald – Ali Khalil.

Nu avslöjas att miljöpartisten Ali Khalil lovat ordna 3000 röster till Moderaterna i Botkyrka om de röstar för att upplåta tomt till moskébygge. Det är SVT:s Uppdrag granskning som med dold avlyssning kan avslöja hur en kandidat för Miljöpartiet i Botkyrka säljer muslimers röster för att ordna tomt åt moské. Erbjöd Moderaterna 3 000 röster för att få moskétomt – miljöpartist bjöd in till möte

Det er ikke det eneste Mellemøstlige indslag i svensk politik i dag: Läckta mejl visar på IS-kopplingPekats ut för att vara den som startade spridningen av inlägget med falska uppgifter om M och SD

Se også Johan Westerholm om MP:s nya islamistskandal: ”Bara toppen av ett isberg”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x