9
sep
Seneste opdatering: 9/9-18 kl. 0424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Der er cirka 700.000 muslimer i Sverige plus/minus 100.000.  Man kunne mene, det hastede at sækularisere dem – hvis det da er muligt – inden de danner et magtfuldt muslimsk parti, men den tanke har ikke mange i Hovsa-Riksdagen udtrykt. (De glemte også at tænke på at 2.3 mio flere mennesker skulle bruge flere boliger, skoler, sygehuse og politibetjente.) 68 procent mellem 18 0g 30 ville stemme på et muslimsk parti, hvis det findes i 2022. I dag ved næsten 60 procent ikke hvad de skal stemme på.

68,4% av de tillfrågade svarade ja, men ofta med reservation att det berodde på om det var vettiga muslimer eller inte. 29% svarade kanske med liknande reservation då de inte vilja stödja någon sekt eller extrema grupper. Andra ville vara tydliga med att de inte trodde på ett rent muslimskt parti, men ett parti som gjordes med andra. 2,1% deklarerade ett tydligt nej till att stödja ett sådant parti. Opinionsundersökning Svenska Muslimer (18-30 År)

I morgen kommer regningen for årtiers vanvid. Det galna kvartsseklet är slutsåld, som Per Ahlmark skrev om et andet vanvittigt kvarsekel, der dog har svært ved at konkurrere med dette. Maurio Rojas som kunne have sparet Sverige for mange problemer, blev mobbet ud af landet i 2008 af politikere, der ikke nåede ham til sokkeholderne. De har sandelig sået vind og skal høste storm, som der står skrevet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x