11
sep
Seneste opdatering: 11/9-18 kl. 1721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige vil uddele en halv million nye opholdstilladelser frem til næste valg

Svenske vælgere opfører sig, som om de har god tid. Med den fart er de kommet i mindretal i Sverige, inden de vågner. Til et mareridt. Læs Sandelins seneste Nödvändigt att punktera myten om migrationens åtstramning. Gunnar Sandelin er blandt talerne i Trykkefrihedsselskabet på lørdag. Se også Jespersen og Pittelkow: Trods folkelig modstand er Sverige på vej mod selvdestruktion.

Jan Tullberg og Nina Drakfors er tilkommet senest, han kommer bla. ind på den censur i entreprise, europæiske politikere og EU har tilskyndet. Jeg er selv ramt af den på Facebook og Twitter. Jeg kan ikke engang kommentere en artikel på Jyllands Posten eller Den Korte Avis via Facebook andet end en sjælden gang. Lone Nørgaard, en respekteret debattør, er også shadowbanned. Altså: Vi har censur i Danmark og i Europa, politikere har lagt den ud til private i den tro, at de ikke vil blive holdt ansvarlige. Censur er ulovlig ifølge Grundloven, og nu er den genindført.

“Den långsamma men skoningslösa undergången för mitt fädernesland”

Sverigedemokraten Erik Almqvist, der har boet i Ungarn i fem år, kommenterer gårsdagens valg på sin Facebookprofil. Jeg nøjedes med at linke i går:

“Jag ska försöka vara positiv och konstruktiv under kommande mandatperiod. Har även ett nytt projekt på gång som förhoppningsvis kan bidra med viss förändring av svensk självbild och kultur och som på längre sikt kan bädda för politiska framgångar.

Med det sagt är kvällens resultat både en tragedi och ett wake up call. Jag har varit borta från Sverige i över ett halv decennium (Erik Almqvist bor i Budapest i Ungarn, red.) och har kanske tappat känslan för vilka strömningar och attityder som råder i landet. Att AfS får kämpa om en procent var under förväntan, men de är ändå ett nytt parti och ett wild card.

Men att SD skulle bli tredje största parti och landa på 17,x procent – det fanns ärligt talat inte i min föreställningsvärd. Efter en mandatperiod som helt har präglats av migrationskaos med en medföljande brottsvåg och en välfärd på väg mot undergång – att 4 av 5 väljare efter detta skulle komma att rösta för mer av samma – det är utom mitt förstånd.

Under kommande mandatperiod kommer massvis med blivande vänsterväljare som anlände under den senaste mandatperioden att sväras in som nya medborgare. Oavsett underliggande politiska förändringar i Sverige så kommer alltså demografin göra det allt svårare att nå politiska framgångar för alla partier som är nationalistiskt sinnade.

Min spontana känsla ikväll är att det sista hoppet om att flytta hem till Sverige slocknade. Jag har på längre sikt svårt att se någon svensk framtid – även om vi under kommande mandatperiod sannolikt kommer få se en regering som är mindre vänstersinnad än föregående. Med nuvarande medel och metoder kan jag inte riktigt se någon väg ut ur den långsamma men skoningslösa undergången för mitt fädernesland.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x