12
sep
Seneste opdatering: 13/9-18 kl. 2249
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“I will be killed. I am at ease with that. But now I know, I will not die in vain”

Det er en længere sag, men det er et helt sensationelt portæt af hvad jeg ville kalde en helt, hvis jeg havde let ved sådan nogle ord. Hans beretning om sin fængselsodyssé, må være noget af det mest oprørende, jeg har hørt.

Det er en presset Tommy Robinson, der er mærket af sine oplevelser, ikke mindst det store vægttab. Han græder flere steder i interviewet. Men det er et bevægende portræt af en samvittighedsfuld og meget, meget modig mand. Alle bør unde sig selv at se det, han er en af epokens helt store europæere. Det er ikke kun noget, jeg siger. Engelske politikere ser det, ellers ville de ikke behandle ham, som de gør. Han er farlig, men kun for dem.

That was edited version of our conversation. We actually spoke for more than two hours — if you want to see the extended cut, we’ll be posting it soon, below. Ezra Levant’s NEW interview with Tommy Robinson!

“Ju sämre tider, desto bättre skämt”

Skrev Johan Westerholm om den seneste, svenske, politiske satirefilm. Nu er der en til, desværre ikke så lang som den forrige, som var helt genial, og som You Tube censurerede, men alligevel fortrød. Jeg poster den igen nedenfor. Sverige kan ikke få sort humor nok. Det bliver tredje gang, jeg ser den.

“Political Island”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x