19
sep
Seneste opdatering: 20/9-18 kl. 0139
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Artikel 13: Count Dankula & Ezra Levant on EU censorship laws og EU – nu med uploadfiltre og linkskat. Se også EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab.

Statsløs araber voldtager svensk gymnasielærer

(Gymnasilærer skal tages med et vist forbehold, da den svenske skole akut mangler lærere, og ansætter uuddannede.) Mikael Jalving talte lørdag om Sveriges fremtid, mere af det samme plus eskalering, blandt andet om en skole, der mere og mere ophører med at fungere på grund af indvandring fra alle verdens  kaos-zoner. Det er et samfund, der ophører med at fungere, vi sidder på første parket til.

En elevs voldtægt af en lærer på en skole i Nässjö i Småland må efter skyderier, håndgranater og al anden elendighed, kaldes et nyt niveau af svensk, feministisk, politikerpådraget dysfunktion.

Et produkt af amnestien, der hedder “Gymnasielagen”

Men Sverige er nu landet, hvor alt kan ske, også det, du ikke har fantasi til. Alle ved, hvem eleven er, da hægtningsfremstillingen er ude. (Man kan downloade den her.) Han er dog ikke dømt endnu, kan næppe udvises, og den svenske elite tror, han bliver en god, produktiv svensker engang. Han er  tidligere dømt flere gange.

Den sigtede er angiveligt et produkt af den amnesti, regeringen og Centerpartiet eufemistisk kalder “Gymnasielagen.” Den sigtede kom på Språkintroduktionsprogrammet på Brinellgymnasiet i efteråret 2017, han taler ikke svensk. Han er højst sandsynligt syrer.

Svenske medier beskytter magten mod dens egne fadæser

Svenske medier er som sædvanligt “mycket förtegna”, – de hævder af beskytte de svage, men de beskytter i praksis magten mod dens egne fadæser – men der skal andre metoder til at holde noget hemmeligt på nettet i dag. Det arbejder EU som bekendt på. Med fuld åbenhed og ytringsfrihed ved de, at de ikke kan forære mere af Europas nationer bort, og det er det, de vil.

Ikke-personer

Men de er ikke større idioter, end du og jeg. Hvis der ikke berettes om det, eksisterer det ikke. Det er også essencen af svensk og nu snart EU- politik, og grunden til at Gunnar Sandelin, der også deltog i mødet, er en ikke-person.

Kan vi ikke skyde dine argumenter ned, er det lettere for os, at du ikke eksisterer. Man har kunnet være en ikke-person i Sverige siden 40 og 50 erne. Tænk på “Sverigehatarna”, de der var i opposition til socialdemokratiet, dengang det fik over 50 procent af stemmerne.

En arabisktalande, statslös, 19-årig man har häktats för den misstänkta våldtäkten på en lärarinna på en gymnasieskola. Brottet ska ha skett på skolans lokaler. Våldtäkten ska ha begåtts av en elev på gymnasieskolan. Nu kan Nyheter Idag rapportera att den misstänkte är en arabisktalande, statslös 19-årig man som nu har häktats för den omtalade våldtäkten. Eleven tros ha knuffat in lärarinnan i ett klassrum eller ett annat utrymme inne i skolan och därefter ha våldfört sig på henne. 19-årig utländsk man häktad för våldtäkt på lärarinna

En svensk gymnasielærer fortæller

så let begriber, hvorfor den svenske skole nu mangler 50. 000 lærere. Se også Tre lärare på samma skola fick sina bilar attackerade vid hemmet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x