20
sep
Seneste opdatering: 21/9-18 kl. 0941
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

BBC: “Salvini er nazist, fascist og autoritær”

Stephen Sackur får i løbet af interviewet antydet, at Salvini er “nazist, fascist og autoritær.” Det er sandelig op ad bakke med public service, godt DR får kuperet sin røde svans. Sackur giver dog ingen alternativer til at lukke millioner og til sidst en milliard afrikanere ind i Europa, som det godt kan løbe op til iflg. FN’s befolkningsprognose.

EU gør heller ikke, og vor egen statsminister er mester i at tie om det. Han siger en gang om året i en bisætning, at vi også skal til at have bevogtet de ydre grænser, men intet om, hvorfor EU ikke gør det. En småstatspolitiker i et lille land tør ikke foran de store selv når det drejer sig om hele hans folks fremtid. Straksopbremsning eller ej. At holde mund er en af Løkkes spidskompetencer.

Salvini siger, at når EU intet fornuftigt har foretaget sig i årevis, må Italien sørge for sig selv. Det burde resten af Vesteuropa også gøre. Især velfærdsstaterne i Nordeuropa, der har mest at tabe. En ny rapport giver Salvini ret: Report: Italy’s Policy to Curb Mass Immigration Fully ‘Justifiable.’

Personstemmer: Åkesson fejede gulv med de andre partiledere

“Et nødskrig fra et døende folk”

Kalder en ven lidt dramatisk tallene. Desværre skreg de ikke højt nok. Jimmie Åkesson fik flere personstemmer end resten af partilederne til sammen. Dette ville i et mere normalt land være et stærkt memento for næste  Riksdagsvalg, og  alle de partiledere, der ikke vil have noget med SD at gøre. Men se, om det er det. Når man følger det, der er foregået efter valget, står det en klart, at de skal tvinges. Det vil de blive mange år for sent, men hvad i politik sker ikke for sent?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x