21
sep
Seneste opdatering: 21/9-18 kl. 1047
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Polen vil acceptere NUL illegale migranter. Polen er nu det sikreste land i EU

Minut 6:00 taler Hopkins og Dominik Tarczyński om Sverige, han var der for en uge siden og besøgte blandt andet Rosengård. Sveriges virkelighedsbefriede statsminister har kun én streng på sin violin: Löfven: Ska “tvinga” alla EU-länder till asylinvandring,” sagde han på topmødet i Østrig.

Det er svært at vide, om det er ham eller hans parti, der er fuldstændigt blottet for dømmekraft. Måske er det begge men, som Tarczyński siger, “de politikere der har gjort dette mod deres lande, burde havne i fængsel.” Lige mine ord. Nogle har også stærkt forsinket fået kolde fødder: Nu åbner Juncker og Macron for, at lande kan undtages fra at tage imod flygtninge.

Sverige: “Parallelsamfund af illegale er nu permanente”

Sverige har rigeligt passeret ‘the point of no return’

En anställd på Kriminalvårdens Nationella transportenhet som dagligen arbetar med utvisningar har tagit kontakt med Samhällsnytt för att berätta om den verkliga situationen på fältet. Enligt honom finns ingen återvändo från dagens situation – tack vare politiker och media är skuggsamhället här för att stanna. ”Vi skulle inte räcka till även om vi var 1000 personer”, säger han.

Dem vi har mest problem med är Mena-folket, med Marocko och Afghanistan som de stora problemen. Nästan 100% av gångerna är det problem med dessa resor som våld och hot. Ofta kommer vi iväg. Dock om man har en grinig kapten – som har all makt i världen att stoppa oss – så säger dom bara ”nej tack. Inget bråk i mitt plan” och så får vi kliva av.

Point of no return är passerad med råge. Vi har ett skuggsamhälle och kommer aldrig bli av med det. Vi kommer aldrig komma ikapp och få någon ordning så länge gränserna står vidöppna medan det sitter batikhäxor på Migrationsverket och stolpskott utan stake i regeringen. Vad vi behöver är mer pengar, mer personal, mer befogenheter för att kunna placera stökiga klienter på häkte istället för på Migrationsverkets förvar, där dom själva bestämmer. Och sen ett eget flygplan. Se det hele Utrikeseskortör om utvisningskollaps: ”Point of no return är passerat med råge”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x