24
sep
Seneste opdatering: 25/9-18 kl. 0053
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Længe har der været stille omkring skriverkarlen Kælderjensen, alias “Carsten Klam”, der i sin tid dukkede op som skidt fra en spædekalv fra den mest afsides del af Udkantsdanmark.

Her havde en dysfunktionel familie skabt en underkuet mors dreng, der i mødet med storbyen blev forvandlet til et frådende hævngerrigt uhyre, der spruttende af had smed infantilt vulgære skældsord i hovedet på alle med andre meninger end hans egen.

Og dermed fik albuet sig frem til en position som åndeligt fyrtårn for Politikensegmentet i den hvide overklasseghetto nord for Indre By. Her nyder han i dag et luksuriøst liv som “statsunderstøttet hadprædikant” på en finanslov vedtaget af borgerlige tumper og betalt af arbejdende danskere – det folk, som han foragter mest.

Men nu har “kongen af skraldespanden” for en stund trådt frem fra sin velhaverghetto og dens “skimlede sekt af klamme kældermennesker”.

Med en kronik i Dagens Nyheter, har denne “pædofile onkel” som så ofte før fået “placeret Danmark i den globale lortepøl”. Og en bog som forklarer, hvad de forrige syv-otte bøger gik ud på, er det også blevet til.

Hvad er der sket? Er Carsten Klam “blevet knæppet af en neger”? Er han gået “i seng med marokkanere”? Kan han stadig “smage på en mands sæd, hvad han har drukket aftenen før”?

Ét er sikkert: Dette “skrigende fugleskræmsel dyrker lugten af skraldespand”, og med med sit gustne og indfaldne fjæs ligner han da også i stigende grad én, der lige er blevet fisket op fra “bunden af skraldespandens allermest gærende og ildelugtende lag.”

Og Carsten Klam har intet fortrudt, heller ikke denne profetiske åbenbaring fra 2011: “En tredjedel af alle danskere venter på fuldstændig irrationel vis et terrorangreb i nærmeste fremtid. Det er Pia Kjærsgaards skyld.”

Når verdensborgeren, som “har set verden begynde”, viser sine udenlandske venner rundt i København og passerer jødiske institutioner bevogtet af politi og militær og ustandselig falder over betonklodser, der forhindrer muslimske lastvognsangreb, kan den tænksomme udlænding spørge:

“Fra hvilken afgrund af uvidenhed vover denne kronisk inkompetente Kælderjensen overhovedet at tale om Danmark?”

(Alt i citationstegn er Jensen-citater)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x