28
sep
Seneste opdatering: 28/9-18 kl. 1515
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Incels (a portmanteau of involuntary celibates) are members of an online subculture who define themselves as unable to find a romantic or sexual partner despite desiring one, a state they describe as inceldom.

Asger Aamund: Jerntæppekonventionerne

Det er en gåde, at vi ikke forlængst har opsagt eller krævet Flygtningekonventionen genforhandlet. De er lavet til en kold krig, ikke til en folkevandringstid hvor den betyder, at denne generation af europæere ødelægger Europa for alle de kommende.

Se på Sverige, der har udskiftet nær ved 30 procent af sin befolkning, og som er irreversibelt beskadiget af inkompetente politikere med en religiøs tro på en dybt forældet konvention. Hvorfor EU Kommissionen tror, vi behøver arbejdskraft fra Bumfuckistan, må den hellere selv svare på.

Og hvad angår kønsubalancen, som videoen oven for handler om, er Sveriges nu værre end Kinas. Se her og her. Matriarkatet Sverige er ved at blive et førmoderne patriarkat, men det interesserer det ikke synderligt, og det sættes ikke i forbindelse med den skarpt stigende vold. Den har “sociale årsager,” mener de svenske postmarxister.

“1951-konventionerne er den rene gift for de demokratiske retsstater”

De senere års migrantbølge, der mere er en folkevandring end en flygtningestrøm, har klart demonstreret, at en fortsat anvendelse af 1951-konventionerne er den rene gift for de demokratiske retsstater [..]

“1951-konventionerne burde skrottes hellere i dag end i morgen, men det bliver de ikke, da EU-Kommissionen lever i den urokkelige vildfarelse, at det er ufaglært arbejdskraft fra Syrien og Somalia, der skal redde de europæiske velfærdssamfund fra fremtidig ruin og undergang. Hvis ikke vi hurtigt bytter 1951-konventionerne ud med en moderne flygtningeadministration, der fjerner importen af klienter, kommer undergangen imidlertid helt af sig selv.” Asger Aamund: Konventionernes kirkegård

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x