29
sep
Seneste opdatering: 30/9-18 kl. 0500
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ikke terror?

Tilfældige stikkes ned på byens torv. “Ikke terror” siger myndighederne. Næsten ingen sindslidende er farlige, så det er lige tykt nok, at vi skal tro at tre fjerdele af alle muslimske voldsmænd er voldelige på grund af sindlidelse. Den konto er overtrukket af feje politikere, der har travlt med at løbe for deres ansvar for volden. Lidt mere af det samme: Austria: Muslim migrant brutally attacks three elderly women, seriously injuring them.

I Holland forpurrede antiterrorstyrker en 100 kilos kunstgødningsbombeangreb, der skulle have ramt et større civilt mål. Nu dagligdag i det globaliserede, invaderede Europa.

Hvad den store lock down af Sjælland i går end betød, så er det i al fald ikke sådan noget man hidtil har anvendt selv ved den groveste kriminalitet. Bagatelliseringsbranchen havde travlt i går. Jeg hører politikernes aftenbøn  for mig gennem al røgsløret: “Kære Gud, lad ikke den krig jeg er ansvarlig for bryde ud på min vagt.” Det kan Gud heldigvis ikke love dem.

Nyt muslimsk Exodus til Vesten

91 procent af unge marokkanere vil til Vesten, 53 procent af tunesere, 84 procent af algiere

According to a study performed by job agency Rekrute, 91 per cent of Moroccans want to leave their country. And another one done by the European Commission shows that 53 per cent of young Tunisians want to emigrate. Finally, a study by the Boston Consulting Group found that 84 per cent of Algerians are willing to do a “professional exile”. Exodus in the making as 91% of Moroccans want to come to western countries, Le Maghreb sera-t-il confronté demain à un exode massif de sa population?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x