3
okt
Seneste opdatering: 3/10-18 kl. 1233
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Globalisering betyder myrdede journalister. “Det nye vi” findes ikke

Sverige ville lave én nation af 200 nationaliteter. Den drøm  kommer aldrig til at blive til virkelighed. De sidste 45 års politikere har fraktioneret Sverige for al fremtid.

I de 200 lande svenske politikere har hentet ‘ny-svenskere’ fra, myrder man journalister man ikke kan lide. Det er så at sige ikke ‘dialog-kulturer.’ I 2017 blev 71 myrdet. I 2016 blev 115 journalister myrdet.

Lamotte overlever såmænd nok i Sverige, men det nye er, at det ikke er sikkert, han og hans familie overlever. Situationen er ikke landet med et rumskib, den er politikerskabt.

Af en venstreorienteret, svensk feminist at være, er Lamotte ude på en sjælden og spændende politisk rejse, som har været værd at følge de sidste par år. Han er ikke den gennemsnitlige svenske journalist, virkeligheden har forkørselsret for ham.

Nu bor Lamotte i et overvåget fort

Lamotte har hjertet på rette sted, han søger sandheden og bryder sig ikke om løgn. På hans videoer ser man ham tit søge dialog med indvandrere, og man ser ham næsten lige så tit mislykkes af den enkle grund, at mange invandrere ikke er ud af en debatkultur. De er fra trusssels-dominans- og voldskulturer, og de kan ikke begå sig i et demokrati.

Jeg tror ikke, Lamotte er mere bange for sine indsigter, end at han ser den fulde katastrofe ved svensk indvandring. Nu bor han selv i et overvåget fort på grund af den.  Se også Joakim Lamotte om hoten mot familjen: ”De säger att min fru ska slaktas”(Klik video op i helskærm og sæt lyd på)

Kajsa Ekholm-Friedman: Etnisk röstning

Professor i socialantropologi Kajsa Ekholm Friedman var aktiv i svensk indvandringsdebat i 90’erne inden den blev lukket ned som om nogen havde drejet på et centralt håndtag, der lukkede alle 120 avisredaktioner for debat.

Docent Ingrid Björkman har beskrevet, hvordan den var relativt fri indtil omkring 1997. Så var det frie ord på indvandringsområdet forbi – helt! Da professor Friedman tillige holdt et foredrag i en indvandringskritisk forening, blev hun truet med opsigelse fra Lunds Universitet, og har så vidt jeg ved været tavs i det offentlige i tyve år indtil nu. Hun ville stadig ikke kunne skrive i MSM, kun i den alternative presse som denne artikel også er fra.

Tænk hvad svenske akademikere kunne have bidraget med, hvis de ikke var truet til tavshed. Tænk hvad Sverige er gået glip af, det forklarer hvorfor meget af svensk debat i dag er på kravlestadiet, uinformeret og antiintellektuel. Den politiske situation i Sverige er som Danmarks i år 2000, men den intellektuelle er som Danmark i 1990, hvilket viser, at censur altid er af det onde.

Kanske är denna vilja hos svenska politiker att hjälpa muslimska ledare att ta sig in i den politiska maktsfären bara ett utslag av naivitet och aningslöshet. Men tänk om muslimska ledare verkligen vill ta den politiska makten i Sverige. Det är vad många svenskar befarar. De är rädda för att de själva i den pågående islamiseringsprocessen reduceras till en andra klassens medborgare.

Ändå framstår den etniska röstningen som särskilt oroande. Detta fenomen har visat sig kunna leda till etniskt våld och etnisk rensning. Jag har erfarenheter från 1990-talets Afrika söder om Sahara. Det räcker också med att tänka igenom själva logiken i etnisk röstning för att faran skall framträda.

I dagens svenska samhälle ser vi redan ökade etniska konflikter. Och det som händer i riksdagen, där SD drabbas av total utestängning trots sin nyvunna storhet, skulle kunna få återverkningar på gatan.

Kajsa Ekholm Friedman, Professor emerita i socialantropologi vid Lunds universitet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x